ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Η συνάντηση του Άδωνι Γεωργιάδη με τον Κώστα Μαραβέγια και η… μαύρη σακούλα που «έριξε» το διαδίκτυο

Το συγκεκριμένο στιγμιότυπο προκάλεσε και την αντίδραση του Παύλου Πολάκη

Η συνάντηση του Άδωνι Γεωργιάδη με τον Κώστα Μαραβέγια και η… μαύρη σακούλα που «έριξε» το διαδίκτυο

Ο Άδωνις Γεωργιάδης συναντήθηκε με τον «γαλάζιο» βουλευτή Κώστα Μαραβέγια ένα στιγμιότυπο όμως από τη συνάντηση που διέρρευσε το ίδιο το υπουργείο ανάπτυξης, είχε ένα απρόοπτο, μία μαύρη σακούλα στα πόδια του βουλευτή Μαραβέγια!

Όπως ήταν επόμενο, το διαδίκτυο έπεσε από τα σχόλια των χρηστών…

Το συγκεκριμένο στιγμιότυπο πάντως προκάλεσε και την αντίδραση του Παύλου Πολάκη.

Ο τομεάρχης Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε σχετικά για τη συνάντηση σε μακροσκελή ανάρτησή του στο Twitter, εκτοξεύοντας «πυρά» κατά του Άδωνη Γεωργιάδη, αλλά και του βουλευτή της ΝΔ, Μαραβέγια.

«Ακούστε παλικάρια:

1) Συναντηθήκατε για να δείτε τι θα κάνετε με την επιχορήγηση των 4,2 εκατομμυρίων ευρώ στη σύζυγο του Μαραβέγια που έχει εγκριθεί αλλά μετά τις αποκαλύψεις μου δεν έχει εκταμιευτεί.

Ούτε ο ένας θα είναι υπουργός, ούτε ο άλλος βουλευτής σε δυο μήνες!

2) Άκου αδιευκρίνιστε λαδέμπορα Άδωνη Γεωργιάδη: Μην τολμήσεις να υπογράψεις την εκταμίευση των 4,2 εκατομμυρίων, γιατί την έκατσες τη βάρκα και εσύ και ο Μαραβέγιας. Ξέρω-ξέρω… σε πιέζει γιατί έχει… σταματήσει πλειστηριασμούς έχοντας δεσμευτεί να αγοράσει αυτός κάτι κτίρια εκεί στο Βόλο και σε λίγο θα τον πάρουν στο κυνήγι, αλλά τι να κάνουμε; Έτσι είναι η ζωή του ψεύτη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.