ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βίντεο pronews tv: Το 10ετές ελληνικό ομόλογο έπεσε στο 3% μετά τη συντριβή του ΣΥΡΙΖΑ

Το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών και η απόφαση για πρόωρες εθνικές εκλογές διαμορφώνουν στο 3% την απόδοση στο 10ετες ομόλογο, το οποίο υποχωρεί 10,62%, με την απόδοση αυτή να είναι ιστορικό χαμηλό για τους ελληνικούς τίτλους.

Στις 11:25 το πρωί η απόδοση του 10ετούς διαμορφώνεται στο 3,03%, καταγράφοντας πτώση της τάξης των 33 μονάδων βάσης ή 9,9% σε σχέση με το κλείσιμο της περασμένης Παρασκευής.

H απόδοση του 7ετους υποχωρεί κάτω από το 2,5%, ενώ του 5ετους διαμορφώνεται στο 2,08%.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με το bloomberg η εντυπωσιακή αποκλιμάκωση αντανακλά τις προσδοκίες της αγοράς για πολιτική και οικονομική σταθερότητα μετά τις εκλογές, που θα λάβουν χώρα στα τέλη Ιουνίου ή στις αρχές Ιουλίου. Αξίζει να σημειωθεί ότι πολύ κοντά σε ιστορικά χαμηλά επίπεδα κινούνται επίσης οι αποδόσεις των ισπανικών και των πορτογαλικών ομολόγων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.