ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βίντεο: Η στιγμή όπου 6χρονη και βρέφος τραυματίζονται σε κυλιόμενη σκάλα

Στιγμές που θα τις θυμούνται για όλη τους τη ζωή, έζησε μια οικογένεια η οποία είχε πάει για ψώνια σε εμπορικό κέντρο της Μόσχας.

Συγκεκριμένα, η εξάχρονη Mudina άρχισε να παίζει με τον αδερφό της, μωρό ακόμα, σπρώχνοντας το καροτσάκι του, την ώρα που η μητέρα τους δοκίμαζε ρούχα σε ένα κατάστημα.

Κάποια στιγμή η Mudina και ο ενός έτους Mukhammadali έφτασαν στις κυλιόμενες σκάλες και το ατύχημα δεν άργησε να συμβεί. Ο μικρός έχασε δύο δόντια και υπέστη τραύματα στο πρόσωπο.

Τραύματα στο κεφάλι έφερε και η μικρή. Ένας υπάλληλος που έκανε το διάλειμμά του έτρεξε να σώσει τα παιδιά, όπως και όσοι πελάτες ήταν παρόντες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μαζί τους ήταν άλλο ένα παιδί, γιος φίλης της μητέρας των δυο παιδιών, το οποίο βλέπουμε να τρέχει να ενημερώσει τις δύο γυναίκες, που δοκίμαζαν ρούχα, σύμφωνα με το Moskovsky Komsomolets.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.