ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βίντεο: Όπου φύγει – φύγει – Σκιέρ τρέχει να ξεφύγει από αρκούδα που τον καταδιώκει

Τον χάρο με τα μάτια του είδε ένας σκιέρ, στο χιονοδρομικό κέντρο στην πόλη Πρεντεάλ, στη Ρουμανία, όταν μία αρκούδα ξεκίνησε να τον κυνηγά.

Το βίντεο τράβηξαν άνθρωποι που ανέβαιναν το βουνό με το τελεφερίκ και δείχνει τον σκιέρ να κατεβαίνει με τα πέδιλά του, ενώ μια αρκούδα τον ακολουθεί τρέχοντας.

Σύμφωνα με τον Ίον Ζαχάρια, εκπρόσωπο των τοπικών αρχών, ο σκιέρ αντέδρασε γρήγορα και πέταξε το σακίδιό του στο χιόνι, για να αποσπάσει την προσοχή της αρκούδας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μετά από κλήσεις για την εμφάνιση του άγριου ζώου στο χιονοδρομικό κέντρο, οι αρχές κατέφτασαν στο σημείο, με την αρκούδα να τρέχει να βρει καταφύγιο στο δάσος, πιθανότατα φοβισμένη από τον ήχο του περιπολικού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.