Για μία ανάρτηση με θέμα την «εύσωμη» Δανάη Μπάρκα του MΕGA

(Ανανέωση: 14:00): Προεκτάσεις παίρνει το θέμα του αποκλεισμού της νομικού και πολιτεύτριας της ΝΔ, Αφροδίτης Λατινοπούλου από την λίστα των υποψηφίων βουλευτών της ΝΔ στην Θεσσαλονίκη, καθώς φαίνεται η αφορμή για τον αποκλεισμό ήταν το σχόλιό της για «την κουλτούρα της παχυσαρκίας» με αφορμή την σωματική «αφθονία» του «πουλέν» της πρωινής ζώνης του MEGA, της «εύσωμης» Δανάης Μπάρκα.

Συγκεκριμένα στην ανάρτηση της στο Instagram, η οποία και διαγράφηκε (επρόκειτο για στόρι) η Α. Λατινοπούλου είπε ότι «αποθεώνοντας την Δανάη Μπάρκα αποθεώνεται το πρόβλημα».

Από εκεί και πέρα και σε συνδυασμό με το που εργαζόταν η Δανάη Μπάρκα (…) προφανώς ξεκίνησε και η αντίστροφη μέτρηση  για την αποβολή της Α.Λατινοπούλου απ’ τις λίστες της ΝΔ.

Πολιτικό δίδαγμα: Αν δεν υπερασπίζεσαι την παχυσαρκία, δεν έχεις μέλλον στη ΝΔ…

Σημειώνεται ότι Facebook και Instagram σήμερα κατέβαζαν όλες τις απόψεις των χρηστών που συντάσσονταν με την θέση της Λατινοπούλου.

Μόνο στο tweet διασώζονται, κάποια όπως:

Η επίμαχη ανάρτηση της Αφροδίτης Λατινοπούλου:

«Αντί να ασχοληθούμε με το τεράστιο πρόβλημα στην Ελλάδα που είμαστε η No1 χώρα στην Ευρώπη στην παιδική αλλά και στην ενήλικη παχυσαρκία, προβάλλουμε τέτοια λάθος πρότυπα υγείας στα πλαίσια της woke culture. Θα το πληρώσουμε δυστυχώς αλλά θα είναι αργά», έγραψε η Αφροδίτη Λατινοπούλου.

«Η Αφροδίτη Λατινοπούλου δεν έχει καμία σχέση με τη ΝΔ και δεν θα είναι υποψήφια στις επόμενες εθνικές εκλογές», τονίζει η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωσή της.

«Η πολιτεύτρια Αφροδίτη Λατινοπούλου δεν έχει κανένα αξίωμα ή θέση στο οργανόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας, ούτε σε τοπικό ούτε σε κεντρικό επίπεδο και δεν θα είναι υποψήφια στις επόμενες εθνικές εκλογές», αναφέρουν για την Θεσσαλονικιά δικηγόρο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πάντως είναι και μία ένδειξη ότι η ηγεσία της ΝΔ, πάει σε ένα «πασοκογενές» κόμμα με αποκλεισμό υποψηφίων όπως η Α.Λατινοπούλου η οποία έχει ένα μεγάλο κοινό που υιοθετεί τις «καθαρές» πολιτικές θέσεις που διατυπώνει, έστω αιχμηρές…