ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Π.Μαρινάκης: Πώς εξέθεσε άθελά του τον Κ.Μητσοτάκη για το debate

«Δεν κρύφτηκε ο Κ.Μπακογιάννης - Τον τιμά παρόλο που είχε νικήσει στον πρώτο γύρο με 41%»

Π.Μαρινάκης: Πώς εξέθεσε άθελά του τον Κ.Μητσοτάκη για το debate

Μια γκάφα έκανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του για την ήττα της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές για τον Δήμο Αθηναίων, καθώς άθελά του «κάρφωσε» τον Κυριάκο Μητσοτάκη που αρνιόταν πεισματικά debate με τον αντίπαλό του Αλέξη Τσίπρα.

Σε δηλώσεις του για τον Κώστα Μπακογιάννη που έχασε τον δημαρχιακό θώκο, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος εξήρε τον ανιψιό του πρωθυπουργού για τη στάση του να προχωρήσει σε debate με τον Χάρη Δούκα.

«Κανείς ποτέ δεν έχασε τίποτα από τον διάλογο. Έγινε ένας πολύ πολιτισμένος, υγιής διάλογος μεταξύ δύο υποψηφίων στον δήμο Αθηναίων. Δεν κρύφτηκε ο κ. Μπακογιάννης. Τον τιμά ότι ενώ είχε κερδίσει με 41% μπήκε σε μια διαδικασία διαλόγου σε μία λογική δεύτερου γύρου» δήλωσε πολύ σωστά ο Παύλος Μαρινάκης.

Πιστεύετε ότι η ήττα της ΝΔ στον β’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών αποτελεί την αρχή του τέλους της διακυβέρνησης Μητσοτάκη;

  • Ναι (55%, 9.016 Votes)
  • Ίσως ναι (20%, 3.299 Votes)
  • Όχι (20%, 3.169 Votes)
  • Ίσως όχι (3%, 488 Votes)
  • Δεν ξέρω / Δεν απαντώ (2%, 277 Votes)

Σύνολο ψήφων: 16.249

Loading ... Loading ...

Έτσι, όταν δέχτηκε ερώτηση-«φωτιά» για τη στάση του ίδιου του Κυριάκου Μητσοτάκη που δεν δέχτηκε να προχωρήσει σε τηλεμαχία με τον Αλέξη Τσίπρα, τότε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος διαπίστωσε την γκάφα του και έσπευσε να μαζέψει τα ασυμμάζευτα…

«Συγκρίνετε ανόμοια πράγματα. Άλλο βουλευτικές και άλλο αυτοδιοικητικές εκλογές. Στις εκλογές του Μαΐου είχε γίνει debate με όλους τους υποψήφιους. Στις βουλευτικές εκλογές δεν πήγαμε σε δεύτερο γύρο» ήταν η αμήχανη απάντηση που έδωσε και συνέχισε:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Αποτυπώθηκαν οι πολιτικοί συσχετισμοί και επειδή πληρώναμε τις ιδεοληψίες του ΣΥΡΙΖΑ και την καταστροφική απλή αναλογική, έτσι ορίζει η Δημοκρατία μας και έτσι κάναμε πήγαμε σε μία δεύτερη εκλογική διαδικασία. Υπήρχε ένας εκτενέστερος διάλογος, μία ανάλυση των προγραμμάτων από όλα τα κόμματα, ασχέτως αν το δικό μας ήταν κοστολογημένο, των υπόλοιπών ήταν γονατογραφήματα. Αποτυπώθηκαν οι πολιτικοί συσχετισμοί και επαναποτυπώθηκαν  μετά από ένα μήνα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.