ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Προκλητική Μ.Παγώνη: «Όταν ψωνίζω δεν υπολογίζω τίποτα – Αγοράζω πανάκριβα πράγματα» (βίντεο)

Την ώρα που οι Έλληνες πεινούν η Μ.Παγώνη μας «ενημερώνει» για τις πανάκριβες αγορές της

Προκλητική Μ.Παγώνη: «Όταν ψωνίζω δεν υπολογίζω τίποτα – Αγοράζω πανάκριβα πράγματα» (βίντεο)

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη σταμάτησε εδώ και καιρό να μας «ενημερώνει» για τον κορωνοϊό, παρόλα αυτά η καθημερινή της παρουσία στις τηλεοπτικές εκπομπές δεν σταμάτησε.

Η Μ.Παγώνη βγήκε σε lifestyle εκπομπή για να μιλήσει για τις αγορές που κάνει την ώρα που οι υπόλοιποι Έλληνες πεινούν λόγω των κυβερνητικών αποφάσεων σε μια σειρά από θέματα, αποφάσεις που η ίδια στήριξε (όσον αφορά την πανδημία).

«Όταν ψωνίζω δεν υπολογίζω πολλά πράγματα, δεν υπολογίζω τίποτα», είπε η Μ.Παγώνη αρχικά, ενώ σε ερώτηση για το εάν αγοράζει πανάκριβα πράγματα είπε «ναι». 

«Αν με ρωτήσεις πόσο κάνουν δεν ξέρω. Δεν κοιτάω τις τιμές», πρόσθεσε.

«Όλοι θέλουμε να βγάλουμε τη μάσκα και να κυκλοφορούμε για τα κραγιόν, λογικό δεν είναι; Άσε που υπάρχει μείωση στις πωλήσεις κραγιόν», είπε επίσης η Μ.Παγώνη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.