Προειδοποίησε τον Κ.Μητσοτάκη ο «στρατηγός» του Μαξίμου στα social media: Δεν γλυτώνουμε το «μαύρισμα»

Ο Eρικ Θανόπουλος-Παρκς, ο «high tech» σύμβουλος του Κυριάκου Μητσοτάκη προειδοποίησε

Προειδοποίησε τον Κ.Μητσοτάκη ο «στρατηγός» του Μαξίμου στα social media: Δεν γλυτώνουμε το «μαύρισμα»

Ο Eρικ Θανόπουλος-Παρκς, ο οποίος είναι ο λιγότερο γνωστός από το επιτελείο του Κυριάκου Μητσοτάκη, αλλά ίσως ένας από τους ανθρώπους που κάνει τη σημαντικότερη δουλειά, φέρεται να προειδοποίησε τον πρωθυπουργό τις τελευταίες ημέρες για την κατάσταση του επικρατεί. 

Ο Eρικ Θανόπουλος-Παρκς είναι «καταδρομέας» του Μητσοτάκη στην μάχη των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, καθώς ασχολείται με τα ψηφιακά εργαλεία και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Νέας Δημοκρατίας και της κυβέρνησης και αποτελεί έναν πολύτιμο κρίκο στην αλυσίδα της επικοινωνιακής στρατηγικής του πρωθυπουργού.

Ο Ελληνοαμερικανός είναι ένας από τους λίγους συμβούλους του Κ.Μητσοτάκη που δεν ζει στη «φούσκα» των Βερσαλλιών, καθώς βρίσκεται διαρκώς σε επαφή με κόσμο, αφού πρέπει να βλέπει τι θέλουν οι πολίτες, ώστε το υιοθετούν τα social media της κυβέρνησης.

Ο ίδιος δεν πηγαίνει συχνά στο Μαξίμου, ενώ σπάνια συμμετέχει σε συσκέψεις. Παρόλα αυτά οι πληροφορίες αναφέρουν ότι βλέπει ότι υπάρχει ένα τέλμα και ότι τα πράγματα για τη Νέα Δημοκρατία είναι κάτι παραπάνω από δύσκολα.

Πριν από λίγες ημέρες φέρεται να είχε επικοινωνία και με τον ίδιο τον πρωθυπουργό στον οποίο μετέφερε την οργή που επικρατεί στην κοινωνία, λέγοντας του ότι πλέον η κατάσταση δεν έχει γυρισμό και ότι έρχεται συντριβή στις εκλογές. 

Να αναφέρουμε ότι ο Ελληνοαμερικανός είχε προειδοποιήσει εδώ και μήνες τους υπόλοιπους συμβούλους του πρωθυπουργού για την κατάσταση που επικρατεί, παρόλα αυτά οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τώρα βλέπει πως τώρα είχε επικοινωνία επί τους θέματος με τον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Ερικ Παρκς γεννήθηκε το 1975 στην Αθήνα. Σπούδασε Εγκληματολογία στο Πανεπιστήμιο του Μέριλαντ στις ΗΠΑ και Νομική στο Πανεπιστήμιο του Εσεξ στη Βρετανία και ξεκίνησε να εργάζεται ως δικηγόρος στο Κολοράντο, για να κάνει πολύ γρήγορα στροφή στην καριέρα του και να ασχοληθεί με τις τηλεπικοινωνίες, τον σχεδιασμό βιντεοπαιχνιδιών και την ψηφιακή διαφήμιση στην Αμερική, στα Βαλκάνια και, φυσικά, στην Ελλάδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.