ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Βαριές καταγγελίες ΣΥΡΙΖΑ για Α.Γεωργιάδη: Τον κατηγορούν ως πράκτορα της Τουρκίας!

«Πώς έπεισε τον κ. Γεωργιάδη ο Τούρκος έποικος να του δώσει συστατική επιστολή;» - «Μετά το TurkAgean τώρα διατηρεί σχέσεις και με επιχειρηματίες του ψευδοκράτους»

Βαριές καταγγελίες ΣΥΡΙΖΑ για Α.Γεωργιάδη: Τον κατηγορούν ως πράκτορα της Τουρκίας!

Ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί ευθέως πλέον τον υπουργό Ανάπτυξης Α.Γεωργιάδη ως «πράκτορα της Τουρκίας», επικαλούμενοι στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης την ηθελημένη αδιαφορία του για την κατοχύρωση εκ μέρους της Άγκυρας του όρου “TurkAegean”, αλλά και την πρόταση να απονεμηθεί τιμητικά η ελληνική υπηκοότητα και να παρασημοφορηθεί από την ΠτΔ μετά από δική του πρόταση Τούρκος έποικος στο ψεύδοκράτος, ο οποίος μάλιστα καταζητείται από την Ιντερπόλ!

«Έχουμε μπει στην τρίτη ημέρα μετά την αποκάλυψη ότι ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ‘Αδωνις Γεωργιάδης χορήγησε συστατική επιστολή σε ψευδο-«υπήκοο» των κατεχομένων και καταζητούμενο επιχειρηματία, προκειμένου να πάρει τιμητική ελληνική υπηκοότητα για  να μπορεί να κινείται στην ΕΕ», σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε ανακοίνωση του.

«Έτσι ο κ. Γεωργιάδης αφού παρέδωσε το TurkAgean στον Ερντογάν, τώρα αποκαλύπτεται ότι διατηρεί σχέσεις και με επιχειρηματίες από το ψευδοκράτος», σχολιάζει.

Η αξιωματική αντιπολίτευση τονίζει ότι πλέον δεν απευθύνεται «στον αναξιόπιστο κ. Γεωργιάδη, αλλά στη Νέα Δημοκρατία» και, αρχικά, τους καλεί «να πράξουν από αύριο το ελάχιστο και να ζητήσουν άμεσα από κάθε αρμόδιο να κινηθεί και να ακυρωθεί η συγκεκριμένη τιμητική υπηκοότητα. Αλλιώς σημαίνει ότι την εγκρίνουν και είναι συνυπεύθυνοι».

Έπειτα, σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ, «ο Κυριάκος Μητσοτάκης και τα στελέχη του κόμματος να ζητήσουν εξηγήσεις από τον αντιπρόεδρό τους».

Ειδικότερα ο ΣΥΡΙΖΑ υπογραμμίζει ότι «χρειάζονται απαντήσεις μια σειρά από ερωτήματα, όπως:

    Ποιος έφερε σε επαφή τον κ. Γεωργιάδη με τον καταζητούμενο Τούρκο επιχειρηματία; Πώς έπεισε τον κ. Γεωργιάδη ο Τούρκος έποικος από τα κατεχόμενα να του δώσει συστατική επιστολή;

    Ποιο ήταν το κίνητρο της τιμητικής υπηκοότητας;

    Εξυπηρετούσε κάποια άλλα συμφέροντα;

    Θα δοθεί στη δημοσιότητα η συστατική επιστολή του αντιπροέδρου της ΝΔ;».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρει ότι «ο εύκολος δρόμος για τον κ. Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία είναι να σιωπούν νομίζοντας έτσι ότι βγαίνουν από το κάδρο». Ωστόσο, υπογραμμίζει πως «ακόμα κι αν δεν αντιδράσουν σήμερα, όμως, αποδοκιμάζοντας τον κ. Γεωργιάδη, θα το κάνουν σύντομα», καθώς «η υπόθεση είναι πολύ σοβαρή. Και όπως φαίνεται θα έχει πολύ ενδιαφέρουσα συνέχεια».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.