ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βίντεο: Σπρώχνουν το ασθενοφόρο για να πάρει μπρος στην Κάτουνα

Ντροπιαστικές εικόνες για τη χώρα μας έρχονται στην επιφάνεια.Βίντεο δείχνει παρευρισκόμενους να αναγκάζονται να σπρώξουν ασθενοφόρο για να πάρ εμπρος.

Ενα τροχαίο ατύχημα που συνέβη χθες 30/8/2019 το μεσημέρι στον επαρχιακό δρόμο Κατούνα – Τρύφου στην Αιτωλοακαρνανία, ανέδειξε μια θλιβερή εικόνα του ΕΚΑΒ και των Κέντρων Υγείας.

Eνας οδηγός μοτοσικλέτας που συγκρούστηκε με φορτηγό τραυματίστηκε.

Στο σημείο κατέφθασαν γιατροί από το κέντρο Υγείας – που ευτυχώς δεν είχε κλείσει ακόμα – και έδωσαν τις πρώτες βοήθειες, επίσης αστυνομικοί από το Α.Τ. Κατούνας.

Μιας και δεν υπάρχει ασθενοφόρο ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Κ.Υ. Κατούνας με Ι.Χ. αυτοκίνητο για περαιτέρω φροντίδα.

Στην συνέχεια έφθασε το ασθενοφόρο από άλλο Κ.Υ. για την παραλαβή του τραυματία και προσάραξε έξω από το κέντρο υγείας Κατούνας.

Η μηχανή του αυτοκινήτου έσβησε και χρειάστηκε η βοήθεια των κατοίκων να ξαναπάρει μπρος – ευτυχώς που ήταν και κατηφόρα.

Στην συνέχεια παρέλαβε το τραυματία και έγινε μεταφορά του στο νοσοκομείο Αγρινίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να σημειώσουμε πως το Κέντρο Υγείας Κατούνας, κλείνει κάθε μεσημέρι έως την άλλη μέρα το πρωί. Επίσης κλείνει την Παρασκευή το μεσημέρι έως την Δευτέρα το πρωί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.