ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σκάνδαλο υποκλοπών: Η ΝΔ «καλύπτει» εκπρόσωπο της Intellexa του Predator στη Βουλή

Η ΝΔ απέρριψε την πρόταση του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ να εξεταστεί μέσω τηλεδιάσκεψης

Σκάνδαλο υποκλοπών: Η ΝΔ «καλύπτει» εκπρόσωπο της Intellexa του Predator στη Βουλή

Κάλυψη σε εκπρόσωπο της εταιρείας Intellexa που εμπλέκεται στην υπόθεση των υποκλοπών αφού παράγει και εμπορεύεται το Predator, παρείχε η ΝΔ.

Συγκεκριμένα, η εκπρόσωπος της εταιρείας θα καταθέσει στην Εξεταστική Επιτροπή για τις παρακολουθήσεις απαντώντας γραπτώς σε ερωτήσεις.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η εκπρόσωπος της εταιρείας Σάρα Χαμού ενημέρωσε ότι δεν μπορεί να προσέλθει στην Εξεταστική με τη δικαιολογία ότι βρίσκεται στο εξωτερικό.

Στην πρόταση των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ να εξεταστεί μέσω τηλεδιάσκεψης, οι βουλευτές της ΝΔ αντέδρασαν, και αποφάσισαν – ως πλειοψηφία – να της σταλούν ερωτήματα και να απαντήσει γραπτώς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δεδομένου του ότι το αδίκημα το οποίο ερευνάται αποτελεί κακούργημα, η «κάλυψη» της ΝΔ προς την εκπρόσωπο της εταιρείας «ρίχνει λάδι στη φωτιά» και επιβεβαιώνει το γεγονός ότι οι «γραμμές άμυνας» της κυβέρνησης σιγά – σιγά πέφτουν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.