ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Η Μητρόπολη Λαγκαδά διαψεύδει ότι ο Νίκος Χορταρέας είναι ιερέας της (βίντεο-φωτο)

Η Μητρόπολη Λαγκαδά διαψεύδει ότι ο Νίκος Χορταρέας είναι ιερέας της (βίντεο-φωτο)

Δελτίο τύπου εξέδωσε η Ιερά Μητρόπολη Λαγκαδά με το οποίο διαψεύδει ότι ο Νίκος Χορταρέας είναι ιερέας της.

«Με αφορμή παλαιότερες και νεότερες δημοσιεύσεις που αφορούν τον π. Κυπριανό Χορταρέα εκ του Γραφείου Τύπου της Ιεράς Μητρόπολης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης ανακοινούται ότι ουδέποτε υπήρξε κληρικός αυτής, ούτε είναι εγγεγραμμένος ως δόκιμος μοναχός ή μοναχός σε οποιαδήποτε Ιερά Μονή της Ιεράς μας Μητροπόλεως» τονίζει η Μητρόπολη και αναφέρεται σε επισκέψεις του πρώην αστρολόγου στο Ερευνητικό Ινστιτούτο για τη νόσο Αλτσχάιμερ, στην κοινότητα Ηρακλείου στον Λαγκαδά:

«Οι δε επισκέψεις του στο Ερευνητικό Ινστιτούτο δια τη νόσο Alzheimer και συναφών εγκεφαλικών διαταραχών, εν τοις ορίοις της καθ΄ημάς Επαρχίας, αφορούν σε προσωπικά δεδομένα του ιδίου«.

Στη φωτογραφία που είχε δημοσιεύσει η «Espresso» διακρίνεται ο Νίκος Χορταρέας με μακριά γένια και ένδυση ιερέα. Κύκλοι της Μητρόπολης, σύμφωνα με την εφημερίδα, είχαν δηλώσει τότε ότι «εδώ και χρόνια φοράει το μοναχικό σχήμα» και δεν απέκλειαν το ενδεχόμενο να ασκεί πλέον καθήκοντα ιερέα.

Αν όμως, ο 63χρονος δεν ανήκει στην Ιερά Μητρόπολη Λαγκαδά, τότε πού ανήκει;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.