ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο Μητρολίτης Σύρου σε πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού στην Ερμούπολη

Ο Μητρολίτης Σύρου σε πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού στην Ερμούπολη

Ο Μητροπολίτης Σύρου Δωρόθεος Β΄, συνοδευόμενος από τον Αρχιερατικό Επίτροπο Σύρου, Πρωτοπρ. Φλαβιανό Αλμπέσκου και το Διοικητή της ΠΝΒ Σύρου, επισκέφθηκε χθες (18/8/2015) το Πολεμικό “Σταράκης”, κατόπιν σχετικής προσκλήσεως του Κυβερνήτου και των ανδρών του πληρώματός του, με τους οποίους συζήτησε και προς τους οποίους ευχήθηκε καλούς, ειρηνικούς και ασφαλείς πλόας, δεχθείς αναμνηστική της επισκέψεώς του πλακέτα.

Ακολούθως, μετέβη στο Τάγμα Εθνοφυλακής Ερμουπόλεως, όπου παρέστη στην τελετή αλλαγής της Διοικήσεώς του, ευχαρίστησε τον απελθόντα Διοικητή για την άριστη, επί διετία, συνεργασία του με την Εκκλησία, συνεχάρη δε τον νέο Διοικητή επί τη αναλήψει των καθηκόντων του και του ευχήθηκε πλήρη επιτυχία στην αποστολή του.

pn1
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Read more: http://www.newsbomb.gr/ellada/amyna/story/616819/o-mitrolitis-syroy-se-ploio-toy-polemikoy-naytikoy-stin-ermoypoli#ixzz3jHY05nYu

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.