ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο εκπρόσωπος τύπου του Ιερώνυμου μιλά για… παραφωνίες κληρικών για τον κορωνοϊό

Ο εκπρόσωπος τύπου του Ιερώνυμου μιλά για… παραφωνίες κληρικών για τον κορωνοϊό

O εκπρόσωπος Τύπου του Αρχιεπισκόπου, Χάρης Κονιδάρης αναφέρθηκε σε «παραφωνίες» Ιεραρχών και κληρικών απέναντι στην επίσημη θέση της Εκκλησίας που είναι η τήρηση των μέτρων της Πολιτείας για τον κορωνοϊό.

«Βεβαίως υπήρξαν παραφωνίες, που όμως δεν πρέπει να παρασύρουν κανέναν. Είναι μεμονωμένες φωνές που πρέπει να απομονωθούν και είναι φωνές που δεν συμμερίζονται ουσιαστικά τον κοινό αγώνα Εκκλησίας και Πολιτείας για την προστασία του ανθρώπου. Χωρίς τον άνθρωπο δεν υπάρχει Εκκλησία. Το έχει καταστήσει σαφές σε δημόσιες τοποθετήσεις του ο Αρχιεπίσκοπος. Και στη συγκεκριμένη περίπτωση η Εκκλησία οφείλει να προστατεύσει με κάθε τρόπο το αγαθό της δημόσιας υγείας και την ανθρώπινη ζωή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε έναν πόλεμο οφείλουμε να είμαστε όλοι ενωμένοι. Δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή η «πολυτέλεια» των μεμονωμένων φωνών που απειχούν συνομωσιολογικές απόψεις», είπε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.