Ινδία: Το απίστευτο τελετουργικό ιερέα προκειμένου να σταματήσει την πανδημία (βίντεο)

Ινδία: Το απίστευτο τελετουργικό ιερέα προκειμένου να σταματήσει την πανδημία (βίντεο)

Ένας ιερέας στην Ινδία έχει κατακλύσει το διαδίκτυο καθώς προσπαθεί με έναν παράξενο και επικίνδυνο τρόπο να φέρει το τέλος της πανδημίας του κορωνoϊού.

Ο Σρινίσα Σιντάρ από τη νότια πολιτεία του Ταμίλ Ναντού θάφτηκε στη λάσπη και περιτριγυρίστηκε με φωτιά ελπίζοντας ότι με αυτό το τελετουργικό θα σταματήσει την παγκόσμια κρίση υγείας. Ο ιερέας απέδειξε την αφοσίωσή του στην εξάλειψη του ιού καθώς έμεινε θαμμένος στη λάσπη για οκτώ ολόκληρες ώρες.

Το περιστατικό, που συνέβη στον ναό Pratyangra Devi στο Thoothukudi, απαθανατίστηκε σε βίντεο. Το βίντεο δείχνει τον ιερέα να θάβει το σώμα του βαθιά στη λάσπη, αφήνοντας μόνο το κεφάλι του ορατό. Ο Σιντάρ ακούγεται να φωνάζει προσευχές στο βίντεο.

Περιβαλλόταν από ένα δαχτυλίδι φωτιάς που εκπέμπει σύννεφα μαύρου καπνού.

Το τελετουργικό, γνωστό ως «Dawa Puja», πραγματοποιήθηκε στις 22 Μαΐου. Το «Puja» είναι μια λατρεία ή τελετή που εκτελούνται από Ινδουιστές και Βουδιστές για να προσφέρουν φόρο τιμής και προσευχή σε μία ή περισσότερες θεότητες ή για να γιορτάσουν πνευματικά μια εκδήλωση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.