ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πάντως εμείς τα μανιτάρια τα προτιμούμε «σοτέ» και όχι πυρηνικά!

Απίστευτη απάτη: Επιτήδειος έβγαλε αεροπορικό εισιτήριο με χρήματα ανυποψίαστου 26χρονου  

Δωρεάν ταξιδάκι για τον επιτήδειο

Απίστευτη απάτη: Επιτήδειος έβγαλε αεροπορικό εισιτήριο με χρήματα ανυποψίαστου 26χρονου  

Μία άσχημη έκπληξη περίμενε 26χρονο άνδρα, κάτοικο Λουτρακίου, ο οποίος εν αγνοία του έγινε… χορηγός ενός επιτήδειου, που κατάφερε να αποσπάσει χρήματα από τον τραπεζικό του λογαριασμό και να τα χρησιμοποιήσει για την αγορά αεροπορικού εισιτηρίου.  

Ο 26χρονος Έλληνας διαπίστωσε έκπληκτος από τον λογαριασμό του είχαν χρησιμοποιηθεί 950 ευρώ για την αγορά εισιτηρίου από ταξιδιωτική εταιρεία, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος δεν επιβεβαίωσε ποτέ την συναλλαγή, ούτε και σχεδίασε ποτέ να κάνει ταξίδι αναψυχής.

Έτσι, κατέφυγε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα και υπέβαλε μήνυση σε βάρος αγνώστου για απάτη με υπολογιστή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πλέον, οι αστυνομικοί προσπαθούν να εξακριβώσουν σε ποιο όνομα εκδόθηκε το εισιτήριο και για ποιον προορισμό, καθώς έτσι θα ανακαλύψουν ποιος ήταν αυτός που απέκτησε πρόσβαση στον λογαριασμό του 26χρονου χωρίς εκείνος να το αντιληφθεί και κατάφερε να πραγματοποιήσει τη μεταφορά του χρηματικού ποσού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.