Γαλλία: Ολόκληρο σπίτι από σοκολάτα νοικιάζεται για 50€ το βράδυ

Γαλλία: Ολόκληρο σπίτι από σοκολάτα νοικιάζεται για 50€ το βράδυ

Σε γνωστή πλατφόρμα αναζήτησης, μπορεί να βρει κανείς πλέον ένα σοκολατένιο εξοχικό σπιτάκι, το οποίο βρίσκεται στη Γαλλία και μπορεί κανείς να νοικιάσει για μόλις 50€ το βράδυ, σύμφωνα με το Bustle.com.

Και όταν λέμε σοκολατένιο, το εννοούμε! Οι τοίχοι, η σκεπή, η βιβλιοθήκη, το ρολόι, οι ντουλάπες και γενικά τα περισσότερα πράγματα μέσα στο σπίτι -εκτός βέβαια από τα κρεβάτια- είναι φτιαγμένα από σοκολάτα!

Πρόκειται για δημιουργία του master chocolatier Jean-Luc Decluzeau, ο οποίος ειδικεύεται στα γλυπτά από σοκολάτα. Το «Chocolate Cottage» βρίσκεται στους κήπους του Cité de la Céramique, του εθνικού κεραμικού μουσείου στο Sèvres της Γαλλίας, μέσα σε ένα γυάλινο σπίτι γνωστό ως L’Orangerie Ephémère.

Το γυάλινο σπίτι αποτελεί κλειδί στο όλο project, καθώς κρατά τη σοκολάτα στη σωστή τοποθεσία.

«Ποτέ δεν πίστευα ότι θα είχα την ευκαιρία να φτιάξω ένα life size σοκολατένιο σπίτι για να κοιμούνται ταξιδιώτες. Είμαι ενθουσιασμένος που συνεργάζομαι με τη Booking.com και μοιράζομαι το πάθος μου για τη σοκολάτα. Ελπίζω ότι οι επισκέπτες θα απολαύσουν την ευκαιρία να ζήσουν σε ένα τόσο γλυκό και μοναδικό μέρος», είπε ο Jean-Luc Decluzeau στη Mirror.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εάν σκέφτεσαι να το κλείσεις, να σε ενημερώσουμε ότι το σπίτι αυτό των 4 ατόμων, είναι φτιαγμένο από 1,5 τόνους σοκολάτας και έχει μέγεθος 18τμ. Σύμφωνα με το Booking, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και ένα σεμινάριο για τη δημιουργία μικρών σοκολατένιων σπιτιών. Το πρωινό και το βραδινό περιλαμβάνονται στην τιμή και σερβίρονται στο λουλουδένιο κήπο του σπιτιού, ο οποίος -καλά μάντεψες- είναι και αυτός φτιαγμένος από σοκολάτα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.