ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η Σουηδία βάζει «τέλος» στα τεστ Covid-19 – Δεν θα ζητά αρνητικό αποτέλεσμα από τους ταξιδιώτες

Η Όμικρον με την τεράστια εξάπλωση της αχρηστεύει πιστοποιητικά εμβολιασμού και rapid test

Η Σουηδία βάζει «τέλος» στα τεστ Covid-19 – Δεν θα ζητά αρνητικό αποτέλεσμα από τους ταξιδιώτες

Η κυβέρνηση της Σουηδίας, ανακοίνωσε πως οι ταξιδιώτες που καταφτάνουν, δεν θα απαιτούνται πλέον να επιδεικνύουν ένα αρνητικό τεστ Covid-19 για να εισέλθουν στη χώρα.

Η Σουηδία εισήγαγε στις 28 Δεκεμβρίου του περασμένου έτους ένα μέτρο που απαιτούσε ένα πρόσφατο αρνητικό τεστ, σε μια προσπάθεια να επιβραδύνει την εξάπλωση της εξαιρετικά μεταδοτικής παραλλαγής Όμικρον.

Έκτοτε, η Σουηδία καταγράφει επανειλημμένα καθημερινά ρεκόρ αριθμού κρουσμάτων με την Όμικρον να είναι πλέον η κυρίαρχη παραλλαγή του νέου κορωνοϊού.

Οι ταξιδιώτες δεν αποτελούν ιδιαίτερο κίνδυνο για την εξάπλωση της μετάλλαξης Όμικρον

«Οι ταξιδιώτες δεν θεωρείται πλέον ότι θέτουν ιδιαίτερο κίνδυνο να επηρεάσουν την εξάπλωση της Όμικρον στη Σουηδία», ανέφερε η κυβέρνηση σε ανακοίνωσή της.

Η χώρα καταγράφει περισσότερα από 20.000 ημερήσια κρούσματα τις τελευταίες ημέρες, αριθμός σχεδόν διπλάσιος από τα ρεκόρ που καταγράφονταν στα προηγούμενα κύματα της πανδημίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο αριθμός των κρουσμάτων έχει ασκήσει πίεση στις υπηρεσίες υγειονομικής περίθαλψης, αλλά όχι στον ίδιο βαθμό όπως πριν τον εμβολιασμό του πληθυσμού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.