ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κλειστός ο σταθμός «Σύνταγμα» του Μετρό λόγω συγκεντρώσεων στο κέντρο της Αθήνας

Κλειστός ο σταθμός «Σύνταγμα» του Μετρό λόγω συγκεντρώσεων στο κέντρο της Αθήνας

Κλειστός είναι από τις 9:30 το πρωί ο σταθμός «Σύνταγμα» του Μετρό καθ’ υπόδειξη της αστυνομίας, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ με τους συρμούς να διέρχονται χωρίς να σταματούν.

Για σήμερα έχουν προγραμματιστεί τρεις συγκεντρώσεις στο κέντρο της Αθήνας.

Στις 11 υπάρχει κάλεσμα για αντιφασιστική συγκέντρωση στα Προπύλαια ενώ μισή ώρα αργότερα, στις 11:30 υπάρχει διαδικτυακό κάλεσμα για «κίτρινα γιλέκα» στο Σύνταγμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην πλατεία Συντάγματος έχουν δώσει, τέλος, ραντεβού για τις 12:30 συνταξιούχοι για να πραγματοποιήσουν στη συνέχεια πορεία προς το Μέγαρο Μαξίμου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.