ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μεταμόρφωση: Κλειστές οι λεωφόροι Βραυρώνος και Ιωνίας λόγω συσσώρευσης υδάτων

Μεταμόρφωση: Κλειστές οι λεωφόροι Βραυρώνος και Ιωνίας λόγω συσσώρευσης υδάτων

Κλειστές παραμένουν από το απόγευμα της Τετάρτης η λεωφόρος Βραυρώνος (από την οδό Αγίου Τιμοθέου στην περιοχή Λευκές – Λεξανά) αλλά και η οδός Αναγεννήσεως από Λ.Ιωνίας μέχρι την οδό Ιφιγενείας στη Μεταμόρφωση σύμφωνα με την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Η απόφαση ελήφθη λόγω συσσώρευσης υδάτων.

Κλειστή παραμένει και η οδός Αγγ. Σικελιανού από Μαβίλη εώς Λ.Σπατών στην περιοχή του Γέρακα, λόγω πτώσης δέντρου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση από τον Δήμο Μαρκοπούλου:

«Ο Δήμος Μαρκοπούλου Μεσογαίας σας ενημερώνει, ότι ο δρόμος προς Βραυρώνα (θέση Βρύση) παραμένει κλειστός λόγω ορμητικών νερών, μέχρι να εξομαλυνθούν οι καιρικές συνθήκες.

Για την ασφάλειά σας και την πρόληψη κινδύνων, εφιστούμε την προσοχή στις μετακινήσεις σας, ιδιαίτερα σε σημεία όπου παρατηρείται μεγάλη συγκέντρωση νερού από βροχοπτώσεις (όπως η δευτερεύουσα οδός Μαρκοπούλου – Πόρτο Ράφτη, στο ύψος της Πυροσβεστικής).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.