ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Νέα μέτρα για την Βρετανία: Καραντίνα 14 ημερών σε όσους ταξιδεύουν από Γαλλία, Ολλανδία και Μάλτα

Νέα μέτρα για την Βρετανία: Καραντίνα 14 ημερών σε όσους ταξιδεύουν από Γαλλία, Ολλανδία και Μάλτα

Όσοι επιστρέφουν στη Βρετανία από τη Γαλλία, την Ολλανδία και τη Μάλτα, θα μπαίνουν αναγκαστικά σε καραντίνα 14 ημερών μετά από απόφαση της βρετανικής κυβέρνησης που ανακοινώθηκε αργά το βράδυ της Πέμπτης.

Η αύξηση των κρουσμάτων στις τρεις χώρες και ιδιαίτερα στη Γαλλία, οδήγησε τις βρετανικές αρχές να λάβουν επιπλέον μέτρα, προκειμένου να ελέγξουν τα εισαγόμενα κρούσματα και να «φρενάρουν» τη μετάδοση του νέου κορωνοϊού.

Η απόφαση για την καραντίνα των 14 ημερών θα τεθεί σε ισχύ από τις 4 τα ξημερώματα του Σαββάτου (ώρα Αγγλίας).

Ο Βρετανός υπουργός Μεταφορών, Γκραντ Σαπς δήλωσε ότι «αυτό συμβαίνει διότι δουλεύουμε πολύ σκληρά προκειμένου να διατηρήσουμε χαμηλά τα νούμερα των κρουσμάτων και δεν θέλουμε να έχουμε περιπτώσεις από άλλες χώρες».

Προσθέτοντας, είπε ότι «έπρεπε να το κάνουμε τώρα αυτό, και ιδιαίτερα στο θέμα της Γαλλίας, διότι γνωρίζουμε ότι το ποσοστό μετάδοσης είναι πλέον υψηλό. Αν δεν το κάναμε, θα μας κατηγορούσαν ότι δεν λειτουργήσαμε εγκαίρως».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Γαλλία την Τετάρτη ανακοίνωσε 2.524 νέες περιπτώσεις Covid-19, ένα νούμερο που είναι το υψηλότερο από την περίοδο που έληξε η καραντίνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.