ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ακινητοποιήθηκε λεωφορείο στην Βασιλίσσης Σοφίας – Ταλαιπωρία για τους επιβάτες του

Ακινητοποιήθηκε λεωφορείο στην Βασιλίσσης Σοφίας – Ταλαιπωρία για τους επιβάτες του

Να «οπλιστούν» με υπομονή έπρεπε οι επιβάτες του δρομολογίου 550 το μεσημέρι της Κυριακής, καθώς το λεωφορείο ακινητοποιήθηκε μες τη μέση του δρόμου.

Συγκεκριμένα, στην Βασιλίσσης Σοφίας και στο νούμερο 112 το λεωφορείο σταμάτησε, πιθανότατα λόγω κάποιας βλάβης.

Ο οδηγός αναγκάστηκε να ανοίξει στις πόρτες και να πει στους επιβάτες να κατέβουν, και αυτοί περίμεναν το επόμενο λεωφορείο να περάσει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αν σκεφτούμε ότι τις Κυριακές τα δρομολόγια είναι πολύ πιο αραιά, μάλλον μπορούμε να καταλάβουμε την ταλαιπωρία τους, αλλά και τον εκνευρισμό που επικράτησε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.