Αχ, βρε Κίμπερλι, τη ζωή σου να΄χα! Λούσα, βόλτες, μπουζούκια και μερικά εκατομμύρια ιθαγενείς στα πόδια σου...

Ακυβέρνητο πλέει σκάφος ανοιχτά της Λευκάδας λόγω μηχανικής βλάβης: Εξέπεμψε σήμα κινδύνου

Επιβαίνουν πέντε άτομα - Ισχυροί άνεμοι πνέουν στην περιοχή

Ακυβέρνητο πλέει σκάφος ανοιχτά της Λευκάδας λόγω μηχανικής βλάβης: Εξέπεμψε σήμα κινδύνου

Ακυβέρνητο πλέει θαλαμηγό σκάφος με πέντε επιβαίνοντες ανοιχτά της Λευκάδας, λόγω μηχανικής βλάβης, ενώ εξέπεμψε και σήμα κινδύνου.

Το σκάφος φέρει σημαία Ιταλίας και πλέει στην θαλάσσια περιοχή 25 ναυτικών μιλίων δυτικά της Λευκάδας με ανέμους 4-5 μποφόρ.

Οι επιβαίνοντες ζήτησαν τη ρυμούλκηση του σκάφους και στο σημείο μεταβαίνουν ένα πλοίο του Λιμενικού Σώματος και δύο παραπλέοντα πλοία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.