ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Κρήτη: Αναγκαστική προσγείωση αεροπλάνου στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης»

Επιβάτης της πτήσης παρουσίασε πρόβλημα υγείας

Κρήτη: Αναγκαστική προσγείωση αεροπλάνου στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης»

Αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης», έκανε αεροσκάφος που εκτελούσε πτήση από την Αίγυπτο προς το Ηνωμένο Βασίλειο.

Το αεροπλάνο της Easy Jet πετούσε στα 35.000 πόδια πάνω από την Κρήτη, όταν μια επιβάτης 58 ετών παρουσίασε πρόβλημα υγείας, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι έχασε τις αισθήσεις της, ενώ είχε και χαμηλό σφυγμό.

Όπως μεταδίδει το creta24.grτο αεροσκάφος προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο ένα λεπτό μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 10 Μαρτίου, ενώ ο μηχανισμός είχε ήδη κινητοποιηθεί για την άμεση μεταφορά της γυναίκας στο νοσοκομείο.

Εκεί, υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις και αφού διαπιστώθηκε πως είναι καλά στην υγεία της, της επετράπη να συνεχίσει το ταξίδι της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.