ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Προσωρινή αναστολή λειτουργίας στο αεροδρόμιο του Μπέρμιγχαμ – Εντοπίστηκε «ύποπτο πακέτο» σε αεροπλάνο 

«Όλοι οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν θα πρέπει να μεταβούν στο αεροδρόμιο και να κάνουν check-in κανονικά»

Προσωρινή αναστολή λειτουργίας στο αεροδρόμιο του Μπέρμιγχαμ – Εντοπίστηκε «ύποπτο πακέτο» σε αεροπλάνο 

Στην αναστολή λειτουργίας του προχώρησε το αεροδρόμιο του Μπέρμιγχαμ, λόγω ενός θέματος ασφαλείας σε αεροσκάφος. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για τον εντοπισμό ενός «ύποπτου πακέτου» που εντοπίστηκε μέσα σε αεροσκάφος της ιρλανδικής εταιρείας  Aer Lingus.

Με ενημέρωση του αεροδρομίου έγινε γνωστό πως «το αεροσκάφος προσγειώθηκε με ασφάλεια και όλοι οι επιβάτες και το πλήρωμα αποβιβάστηκαν. Όλοι οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν θα πρέπει να μεταβούν στο αεροδρόμιο και να κάνουν check-in κανονικά».

Η πτήση αναχώρησε από το Μπέρμιγχαμ με προορισμό το Μπέλφαστ, όμως στην διάρκεια της πτήσης επέστρεψε πίσω στο αεροδρόμιο της Αγγλικής πόλης.

Τα βρετανικά ΜΜΕ μεταδίδουν πλάνα από την πίστα του αεροδρομίου όπου εντοπίζονται  πολλά οχήματα έκτακτης ανάγκης, ωστόσο ακόμη δεν έχει γίνει ξεκάθαρο αν όντως υπάρχει θέμα ασφαλείας ή αν ήταν «λάθος συναγερμός», αφού δεν έχουν δοθεί περαιτέρω λεπτομέρειες για την υπόθεση. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.