Travel & Leisure: Η Σκόπελος στα 30 κορυφαία μυστικά νησιά του κόσμου (φωτό)

Travel & Leisure: Η Σκόπελος στα 30 κορυφαία μυστικά νησιά του κόσμου (φωτό)

Τη λίστα με τα καλύτερα μυστικά νησιά στον κόσμο για διακοπές απομόνωσης δημοσίευσε το διεθνούς φήμης ταξιδιωτικό περιοδικό Travel & Leisure.

Συγκεκριμένα η Σκόπελος, καταλαμβάνει την 6η θέση για τα ειδυλλιακά τοπία της, τα γραφικά σοκάκια, τις ταβερνούλες με τις μπλε στέγες και το πλήθος Βυζαντινών εκκλησιών, όπως τονίζει η αρθρογράφος της λίστας του κορυφαίου ταξιδιωτικού περιοδικού του κόσμου.

Η περιγραφή για τη Σκόπελο ολοκληρώνεται με το συμπέρασμα πως δεν είναι τυχαίο ότι το νησί επελέγη για την κινηματογραφική μεταφορά του διαχρονικού μιούζικαλ «Mamma Mia» που δεν έχει παύσει να ενθουσιάζει το αμερικανικό αλλά και ευρύτερα το παγκόσμιο κοινό.

Την ίδια στιγμή, οι λάτρεις του καταδυτικού τουρισμού στην Ευρώπη συστήνουν το ναυάγιο «Χριστόφορος» στη Σκόπελο, ως ένα από τα πλέον καλοδιατηρημένα σύγχρονα ναυάγια της Ελλάδας και της Ευρώπης.

Σχετικά με τις παραπάνω διακρίσεις, η πρόεδρος της επιτροπής τουρισμού του δήμου Σκοπέλου, Ιωάννα Ευσταθίου εξηγεί ότι «Mamma Mia, καταδύσεις, πεζοπορία, γάμοι, γαστρονομία και μοναστήρια είναι μερικά μόνο από τα σημεία του προορισμού που αναδεικνύουμε ως δήμος και που ταιριάζουν απόλυτα με τις νέες τάσεις της εποχής μας. Αυτό άλλωστε μαρτυρούν και οι πρόσφατες διεθνείς διακρίσεις του προορισμού αλλά και τα πρώτα μηνύματα που δεχόμαστε από τουρίστες και ταξιδιωτικά γραφεία για το 2021».

Ολόκληρη η λίστα του Travel & Leisure:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Con Dao, Βιετνάμ
Gili Trawangan, Ινδονησία
Pico, Πορτογαλία
Sandon, Σουηδία
Scrub Island, Βρετανικές Παρθένες Νήσοι
Σκόπελος
Caye Caulker, Μπελίζ
Flatey, Ισλανδία
Gozo, Μάλτα
Havelock Island, Ινδία

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.