ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Σε σφαγή κατέληξε ουκρανική αντεπίθεση στο Ούγκλενταρ: 750 νεκροί Ουκρανοί μετά από βομβαρδισμό της ρωσικής Αεροπορίας

Μετά την καταστροφή των 19 τετραπλών εκτοξευτών S-300 οι Ρώσοι «αλωνίζουν» στον αέρα

Σε σφαγή κατέληξε ουκρανική αντεπίθεση στο Ούγκλενταρ: 750 νεκροί Ουκρανοί μετά από βομβαρδισμό της ρωσικής Αεροπορίας

Σήμερα το πρωί οι ουκρανικές δυνάμεις επιχείρησαν αντεπίθεση και στο Βούλενταρ η οποία όμως καταστράφηκε από την ρωσική Αεροπορία -που έκανε την εμφάνισή της στο πεδίο των μαχών μετά από αρκετό καιρό- και αποχώρησαν αφήνοντας περίπου 750 νεκρούς.

Συγκεκριμένα οι Ουκρανοί φέρεται να έχουν συγκεντρώσει στην Ζαπορίζια περίπου 60.000 άνδρες και μέρος αυτής της δύναμης προωθήθηκε στο Βούλενταρ κατά των ρωσικών στρατευμάτων.

Μία ουκρανική δύναμη 1.500 ανδρών παγιδεύτηκε σε μία ρωσική «ζώνη πυρός» με αποτέλεσμα οι μισοί από αυτούς να εξουδετερωθούν από την ρωσική Αεροπορία και το ρωσικό Πυροβολικό.

Η ρωσική Αεροπορία έπληξε την ουκρανική δύναμη με βόμβες FAB-500.

Oι Ουκρανοί μη έχοντας ουσιαστική αντιαεροπορική κάλυψη δεν είχαν καμία ελπίδα επιβίωσης.

Η καταστροφή 14 τετραπλών εκτοξευτών S-300 πριν μία εβδομάδα σε αποθήκη στο Παύλογκραντ και 5 εκτοξευτών στο Μιλακάιβ, είναι φανερό ότι έχουν αφήσει την ουκρανική αεράμυνα χωρίς δυνατότητα κινητής προωθημένης αεράμυνας μακρού βεληνεκούς.

https://twitter.com/TVajrayana/status/1656546253180751872

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/BillCar1911/status/1656520653787332609

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.