«Μαύρος Άγγελος»: Το καταραμένο άγαλμα που «σκοτώνει» όποιον το αγγίζει (βιντεο)

«Μαύρος Άγγελος»: Το καταραμένο άγαλμα που «σκοτώνει» όποιον το αγγίζει (βιντεο)

Ο κόσμος του παραφυσικού μπορεί να είναι εξαιρετικά συναρπαστικός, αλλά είναι και πολύ επικίνδυνος. Σίγουρα θα πρέπει να υπάρχουν κάποιες προφυλάξεις όταν κάποιος ασχολείται με πράγματα που δεν μπορεί να κατανοήσει.

Η σκέψη του να αντιμετωπίσεις ένα φάντασμα μπορεί να είναι συναρπαστική και τρομακτική, αν και υπάρχουν κάποιες ακραίες περιπτώσεις πνευματικής επαφής που μπορούν να προκαλέσουν όχι μόνο την ψυχική αλλά και τη σωματική βλάβη.

Ακόμα χειρότερα όμως είναι να συναντά κανείς ένα άγαλμα που να είναι καταραμένο και να έρχεται σε επαφή με αυτό. Σε αυτή την περίπτωση μιλάμε για ένα συγκεκριμένο άγαλμα στο νεκροταφείο του Oakland στην πόλη της Iowa το οποίο ονομάζεται «Black Angel»

Αυτό το άγαλμα λέγεται ότι κατέχει την κατάρα του θανάτου, όποιος τολμά να το αγγίξει θα πεθάνει σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, μερικές φορές και επί τόπου. Η πραγματική καταγωγή του αγάλματος είναι άγνωστη και υπάρχουν πολλές διαφορετικές ιστορίες.

Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο για να μάθετε περισσότερα:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.