ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η απάντηση της NASA προς τους Anonymous για τους εξωγήινους

Η απάντηση της NASA προς τους Anonymous για τους εξωγήινους

Η υπεύθυνη επικοινωνίας της NASA, Laurie Cantillo περίπου μια εβδομάδα μετά την ανάρτηση του βίντεο των Anonymous, εξέδωσε ανακοίνωση:

«Αν και είμαστε ενθουσιασμένοι από τα πρόσφατα ευρήματα από το διαστημικό παρατηρητήριο της NASA, δεν αναμένεται να γίνει καμία ανακοίνωση που να αφορά εξωγήινη ζωή. Για χρόνια η ΝΑSA έχει επιδείξει το ενδιαφέρον της στην έρευνα για σημάδια ύπαρξης ζωής πέρα από τη Γη. Έχουμε έναν σημαντικό αριθμό αποστολών που προωθούν την προσπάθεια μας σε αυτή την αναζήτηση ζωής σε παρελθούσα περίοδο ή στο παρόν στον Άρη και σε κόσμους πέρα από το ηλιακό μας σύστημα. Αν και ακόμη δεν έχουμε απαντήσεις, θα συνεχίσουμε το έργο μας για να απαντήσουμε στο υπαρξιακό ερώτημα “είμαστε μόνοι μας;”», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο θέμα παρενέβη και ο καθηγητής Thomas Zurbuchen ο οποίος είναι ο επιστημονικός υπεύθυνος αποστολών της διαστημικής υπηρεσίας στις δηλώσεις του οποίου βασίστηκαν οι ισχυρισμοί των Anonymous.
Έγραψε λοιπόν στον λογαριασμό του στο Twitter: «Σε αντίθεση με κάποιες αναφορές, δεν αναμένεται να γίνει κάποια ανακοίνωση από τη ΝASA σχετικά με την ύπαρξη εξωγήινης ζωής. Είμαστε μόνοι μας στο σύμπαν; Αν και δεν γνωρίζουμε ακόμη, υπάρχουν αποστολές που εξελίσσονται και μπορεί να μας βοηθήσουν να απαντήσουμε σε αυτό το θεμελιώδες ερώτημα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.