Dr. C.Hoffe: «Το 62% των εμβολιασμένων εμφανίζει θρόμβους – Φόβοι πως θα προκαλέσουν θανάτους εντός 3 ετών»

Dr. C.Hoffe: «Το 62% των εμβολιασμένων εμφανίζει θρόμβους – Φόβοι πως θα προκαλέσουν θανάτους εντός 3 ετών»

Να γίνει περαιτέρω μελέτη σχετική με την ασφάλεια των εμβολίων κατά του κορωνοϊού ζητάει ο καναδός γιατρός Dr Charles Hoffe, καθώς σε μελέτη που έκανε βρήκε μικρούς θρόμβους στο 62% των εμβολιασμένων, ενώ εξέφρασε τη φοβία του πως αυτοί οι θρόμβοι μπορούν να προκαλέσουν θανάτους εντός τριών ετών.

Ο Charles Hoffe είναι γιατρός για 28 χρόνια στην πόλη Lytton στην Βρετανική Κολομβία του Καναδά.

Μεταξύ άλλων αναφέρει: «Ένα από τα σημεία-κλειδιά που πραγματικά με προβλημάτισαν, όταν ξεκίνησα να βλέπω σοβαρές παρενέργειες των εμβολίων στους ασθενείς μου, είναι ότι δεν είχα καμία ιδέα για το ποιος ήταν ο μηχανισμός βλάβης και συνεπώς ως γιατρός τους δεν είχα καμία ιδέα πως να το αντιμετωπίσω.

Επειδή ξέρετε ως οικογενειακός τους γιατρός έρχονταν σ’ εμένα για βοήθεια και έπρεπε να τους βοηθήσω και ήμουν ανίδεος. Εννοώ αυτό είναι ένα πειραματικό σκεύασμα και γνώριζα ότι υπήρχε στην κυριολεξία αυτό που αποκαλούμε ιατρογενής νόσος, μια προκαλούμενη ιατρικώς νόσος που προκαλούνταν απ’ αυτό το εμβόλιο.

Οι κατασκευαστές των εμβολίων μάς είχαν πει πως η πρωτεΐνη-ακίδα του covid δεν πηγαίνει ενδοφλέβια, παραμένει στο μπράτσο, τα αντισώματα ενάντια στην πρωτεΐνη-ακίδα παράγονται στο μπράτσο.

Ωστόσο, επιστήμονες πλέον λένε πως μόνο το 25% του εμβολίου στην πραγματικότητα παραμένει στο μπράτσο και το υπόλοιπο περνάει στην κυκλοφορία! Έτσι αυτά τα εμβόλια είναι ένας πελώριος αριθμός μικρών ελίκων αγγελιαφόρου RNA (mRNA)».

Αφού εξηγεί την διαδικασία επιστημονικά, ο ιατρός κάνει λόγο για θρόμβους, οι οποίοι «είναι αναπόφευκτοι εξαιτίας αυτών των πρωτεϊνών-ακίδων στα δίκτυα των τριχοειδών, που είναι μικροσκοπικοί και διάσπαρτοι, επομένως δεν θα φαίνονται σε μια αξονική.

Δεν είναι σαν τους μεγάλους θρόμβους που προκαλούν εγκεφαλικά ή εμφράγματα.

Είναι υπερβολικά μικροί και υπερβολικά διάσπαρτοι. Έτσι πώς στο καλό μπορούμε να γνωρίζουμε για αυτούς;

Ο μόνος τρόπος είναι μ’ ένα αιματολογικό τέστ ονόματι d-dimers.

Συγκεντρώνω τώρα ασθενείς στο ιατρείο μου, ζητώντας από αυτούς να κάνουν αυτό το τεστ των d-dimers εντός 1 εβδομάδας μετά το εμβόλιό τους για τον covid.

Μέχρι στιγμής έχω 62% θετικά, αυξημένα d-dimers, το οποίο σημαίνει ότι οι θρόμβοι δεν είναι σπάνιοι! Οι μεγάλοι θρόμβοι είναι σπάνιοι αλλά οι μικροί ξεκάθαρα παρατηρούνται στην πλειοψηφία των ανθρώπων.

Η πραγματική ανησυχία είναι πως στην κυριολεξία θα μπορούσες να έχεις χιλιάδες επί χιλιάδων μικροσκοπικούς θρόμβους στον εγκέφαλό σου που δεν φαίνονται σε μια αξονική αλλά θα σου δώσουν συμπτώματα, όπως πονοκέφαλος, ναυτία, ζάλη, κόπωση που θα μπορούσαν όλα να είναι σημεία εγκεφαλικής θρόμβωσης σε τριχοειδικό επίπεδο.

Έχω τώρα έξι άτομα στο ιατρείο μου που δεν μπορούν να καταβάλλουν σωματική προσπάθεια με τον τρόπο που συνήθιζαν, αυτό που ιατρικώς αποκαλούμε ”μειωμένη ανοχή στην κόπωση”. Λαχανιάζουν κάνοντας πράγματα που μπορούσαν προηγουμένως να κάνουν χωρίς κανένα πρόβλημα.

Έτσι πιστεύω ότι αυτοί οι άνθρωποι έχουν αποφραγμένα χιλιάδες επί χιλιάδων τριχοειδή αγγεία στους πνεύμονές τους και πλέον έχουν μονίμως κατεστραμμένους πνεύμονες επειδή έλαβαν (το εμβόλιο). Γι’ αυτό λαχανιάζουν.

Αυτοί οι άνθρωποι πρόκειται να αναπτύξουν κάτι που ονομάζεται πνευμονική υπέρταση (υψηλή πίεση αίματος τους πνεύμονές τους). Και ο φόβος όσον αφορά αυτό είναι ότι όλοι αυτοί οι άνθρωποι ίσως αναπτύξουν δεξιά καρδιακή ανεπάρκεια εντός 3 ετών και θα πεθάνουν».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=4&v=XvF_sva-m9o&feature=emb_title&ab_channel=PronewsTV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.