ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Νέα ισραηλινή μελέτη: Αυτοί που έχουν περάσει κορωνοϊό έχουν ισχυρότερη ανοσία από αυτούς που έκαναν το εμβόλιο!

Νέα ισραηλινή μελέτη: Αυτοί που έχουν περάσει κορωνοϊό   έχουν ισχυρότερη ανοσία από αυτούς που έκαναν το εμβόλιο!

Η φυσική ανοσία που προέρχεται όταν κάποιος έχει ασθενήσει από τον κορωνοϊό είναι κατά 13 φορές ισχυρότερη από αυτή που προσφέρει το εμβόλιο της Pfizer-BioNTech νετά και τις δύο δόσεις.

Αυτό είναι το αποτέλεσμα μιας νέας έρευνας η οποία πραγματοποιήθηκε στο Ισραήλ και σύμφωνα με την οποία τα άτομα που ασθένησαν από τον SARS-CoV-2 έχουν αναπτύξει ισχυρότερα αντισώματα και είναι λιγότερο πιθανό να αναπτύξουν συμπτώματα ή χρειαστούν νοσηλεία σε σχέση με αυτούς που έχουν εμβολιαστεί ήδη!

https://twitter.com/ArnettJones1/status/1431295179236036608

Στα συμπεράσματα της μελέτης τονίζεται η δυνατότητα του ανοσοποιητικού συστήματος του ανθρώπινου οργανισμού να αντιμετωπίζει τη μετάλλαξη Δέλτα του COVID-19, αν και τονίζουν ότι ο εμβολιασμός προστατεύει τον ασθενή εάν αυτός εμφανίσει σοβαρά συμπτώματα.

Παράλληλα στην ίδια μελέτη τονίζεται ότι η εσκεμμένη μόλυνση από τον COVID-19 προκειμένου να αναπτυχθούν αντισώματα και να μην χρειαστεί ο εμβολιασμός είναι μια κίνηση που εμπεριέχει σημαντικό ρίσκο.

«Αυτό που δεν θέλουμε είναι ο κόσμος να πει: “Όλα εντάξει πάω έξω και θα κολλήσω τον COVID-19. Θα πάνω σε ένα πάρτι για να κολλήσω ” Μην το κάνμουν αυτό γιατί μπορεί να πεθάνουν», αναφέρει ο Michel Nussenzweig λοιμωξιολόγος στο Πανεπιστήμιο Rockefeller.

Οι ερευνητές ανακάλυψαν επίσης ότι άτομα τα οποία είχαν ασθενήσει από τον COVID-19 και στη συνέχεια πήραν την 1η δόση του εμβολίου Pfizer-BioNTech ήταν περισσότερο προστατευμένοι από μια επιμόλυνση από αυτούς που είχαν ασθενήσει αλλά ήταν ακόμη ανεμβολίαστοι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.