«Έσβησε» ο 31χρονος που υπέστη θρόμβωση μετά τον εμβολιασμό του με J&J – Ξέσπασε κατά του Κ.Μητσοτάκη πριν πεθάνει

«Έσβησε» ο 31χρονος που υπέστη θρόμβωση μετά τον εμβολιασμό του με J&J – Ξέσπασε κατά του Κ.Μητσοτάκη πριν πεθάνει

Την τελευταία του πνοή άφησε χθες ο 31χρονος Κώστας Μαστροβασίλης από τη Ρόδο, ο οποίος νοσηλευόταν τον τελευταίο μήνα στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας με θρόμβωση στο πόδι, η οποία προήλθε από τον εμβολιασμό.

Ο 31χρονος είχε εμβολιαστεί με το σκεύασμα της Johnson & Johnson και είκοσι ημέρες μετά τον εμβολιασμό του εμφάνισε θρόμβωση στο πόδι. Κάτι το οποίο είχε ως αποτέλεσμα να φράξουν οι φλέβες του -όπως είχε καταγγείλει ο ίδιος λίγες ημέρες πριν χάσει τη ζωή του.

Οι γονείς του άτυχου νεαρού βρίσκονται στην Αυστραλία και χθες πήγε στο νοσοκομείο ο αδελφός του για αναγνώριση. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ο θάνατος του προήλθε από ανακοπή καρδιάς.

Δείτε τις είχε γράψει λίγες ημέρες πριν πεθάνει:

«Μετά από 20 ημέρες που έκανα το εμβόλιο είχα ένα ψιλοθεματάκι με το πόδι περί θρόμβωσης. Και εδώ και τέσσερις ημέρες είχα ενοχλήσεις με το να έχει γίνει το πόδι μου πέτρα. Για τον λόγο ότι έχουν φράξει όλες οι φλέβες. Και ζω γιατί πηγάζει ίσα ίσα αίμα στην καρδιά μου. Δηλαδή είμαι 30 και σε λίγες ημέρες πάω για ψόφο. Επειδή μερικοί αγγειολόγοι δεν παίρνουν ευθύνη να με ανοίξουν».

Ενώ παρατηρούμε ότι είχε ξεσπάσει και κατά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος τους τελευταίους μήνες πιέζει τους Έλληνες να εμβολιαστούν, ενώ την ίδια ώρα διαβεβαιώνει πως δεν υπάρχει καμία παρενέργεια από τα εμβόλια.

Δείτε τα σοκαριστικά μηνύματα των φίλων του:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.