J.Claverie: «Σκανδαλώδες – Εμβολιάζουμε παιδιά για να μην εμβολιάσουμε 80αρηδες – Ψευδαίσθηση η συλλογική ανοσία»

J.Claverie: «Σκανδαλώδες – Εμβολιάζουμε παιδιά για να μην εμβολιάσουμε 80αρηδες – Ψευδαίσθηση η συλλογική ανοσία»

O καθηγητής Jean-Michel Claverie, ένας από τους κορυφαίους ιολόγους στον κόσμο και συνιδρυτής της Γαλλικής Εταιρείας Ιολογείας, αναφέρθηκε στους εμβολιασμούς των παιδιών.

Πρόκειται για έναν καταξιωμένο επιστήμονα, ο οποίος δεν είναι αντίθετος στον εμβολιασμό, αφού και ο ίδιος έχει εμβολιαστεί, παρόλα είναι αντίθετος με τον εμβολιασμό των παιδιών.

Όσα αναφέρει:

«Σοκαρίστηκα με το γεγονός ότι ο κύριος Alain Fischer ξεκίνησε να μιλάει για έναν εμβολιασμό των παιδιών βάσει της αριθμητικής αναγκαιότητας…

Δεν εμβολιάζουμε τους ανθρώπους για μια ασθένεια που δεν τους προσβάλλει!

Η συλλογική ανοσία μέσω του εμβολίου είναι μία ψευδαίσθηση. Οι εμβολιασμένοι παραμένουν μεταδότες αυτού του ιού με ένα απόθεμα θηριώδες, για το οποίο δεν γνωρίζουμε ακόμα πλήρως και επιπρόσθετα η ανοσία που αποκτάται με φυσικό τρόπο απ’ τα παιδιά είναι καλύτερης ποιότητας, είναι πιο διαρκής, είναι πιο γενική επειδή δεν βασίζεται μόνο σε ένα συστατικό του εμβολίου, κύριε, (αλλά) σε περισσότερες πρωτεΐνες απ’ ό,τι το εμβόλιο και επιπρόσθετα είναι μια ανοσία την οποία αποκτάμε στο επίπεδο των βλεννογόνων, η οποία είναι πολύ σημαντική για τις ασθένειες του αναπνευστικού.

Έτσι, αυτό που με σόκαρε είναι το γιατί έχουμε αυτές τις καραμπόλες στην Γαλλία, γιατί εμβολιάζουμε τα παιδιά προκειμένου να μην αναγκαστούμε να εμβολιάσουμε τους 80άρηδες; Κι αυτό το βρίσκω στην τελική απολύτως σκανδαλώδες. Αυτή η καραμπόλα είναι σαν να απαιτούμε οι άνθρωποι που δεν κάνουν ποδήλατο να φοράνε κράνος για να προστατέψουμε αυτούς που κάνουν ποδήλατο… Αυτό είναι απολύτως λανθασμένο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.