ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Νευροχειρουργός Μ.Σπύρου: «Παράλογο να εμβολιάζονται έγκυες – Ποιος ξέρει τι επακόλουθα θα έχει στο έμβρυο;»

Νευροχειρουργός Μ.Σπύρου: «Παράλογο να εμβολιάζονται έγκυες – Ποιος ξέρει τι επακόλουθα θα έχει στο έμβρυο;»

Ο νευροχειρουργός Μιχάλης Σπύρου μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή εξέφρασε την πλήρη αντίθεση του με τον εμβολιασμό των εγκύων και των παιδιών κατά του κορωνοϊού.

«Εντελώς παράλογο και επικίνδυνο να εμβολιάζονται έγκυες γυναίκες. Γιατί ποιος μπορεί να πει τι επακόλουθα θα έχει στο έμβρυο ή το παιδί που θα γεννηθεί αύριο. “Έχουν γίνει πειράματα λέει”. Πού; Πού έχουν γίνει αυτά τα πειράματα. Δηλαδή ποια γυναίκα έθεσε το έμβρυο της σε πείραμα; Γιατί τα εμβόλια είναι ακόμα σε πείραμα, ένεκα ανάγκης μας τα χορηγούν οι κυβερνήσεις», είπε χαρακτηριστικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ενώ για τον εμβολιασμό των παιδιών είπε: «Οι πληροφορίες που έχουμε τουλάχιστον μέχρι σήμερα. Αρχικά μας έλεγαν πως δεν υπάρχει πρόβλημα στα παιδιά, τώρα μας λένε πως θα εμβολιάσουν και τα παιδιά για να μην μεταφέρουν τον ιό στους ενήλικες. Έχουν εμβολιάσει πολλά παιδιά και έτσι ξέρουν ότι δεν έχουν δυσμενή επακόλουθα. Πώς έγινε αυτό; Έχουν εμβολιάσει παιδιά εμπειρικά; Δηλαδή με πείραμα; Πώς λένε ότι έχουν εμβολιάσει εκατομμύρια παιδιά και δεν έχουν πρόβλημα με το εμβόλιο; Και εάν αυτό έχει γίνει είναι παράνομο και αντιδεοντολογικό και δεν μπορεί ο οποιοσδήποτε να αποφασίσει να δώσει εμβόλιο στα παιδιά εάν δεν ξέρουμε τα επακόλουθα. Και εάν ακόμη σε 1-2 μήνες δεν υπάρχουν επακόλουθα ποιος ξέρει εάν θα υπάρχουν επακόλουθα σε 2-3 χρόνια με αυτά τα εμβόλια; Μην ξεχνάμε ότι ο εμβολιασμός ξεκίνησε πριν λίγους μήνες, τον Γενάρη φέτος».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.