Νευροχειρουργός Μ.Σπύρου: «Ενώ αυξάνονται οι εμβολιασμοί για τον κορωνοϊό αυξάνονται οι θάνατοι» – Τι φταίει;

Νευροχειρουργός Μ.Σπύρου: «Ενώ αυξάνονται οι εμβολιασμοί για τον κορωνοϊό αυξάνονται οι θάνατοι» – Τι φταίει;

Στην αύξηση των συνολικών θανάτων που παρατηρείται στην Ελλάδα τον τελευταίο καιρό αναφέρθηκε σε συνέντευξη του ο νευροχειρουργός Μάριος Σπύρου.

«Θα πρέπει να γίνεται ενδελεχής ανάλυση του κάθε θανάτου. Ενώ και το γεγονός ότι ενώ μεν αυξάνονται οι εμβολιασμοί όσον αφορά την πανδημία, έχουμε αυξήσεις θανάτων. Ίσως δε, ίσως μπορεί να μειώνεται το αμυντικό σύστημα του οργανισμού και να είναι επιρρεπής σε άλλα προβλήματα, δεν το αποκλείω. Γι’ αυτό λοιπόν πρέπει να γίνεται ανάλυση του κάθε τι. Αλλά σε πόσους που έχουν πεθάνει από κορωνοϊό υπάρχει η αιτία του θανάτου; Σε όλους έγραφαν ότι υπάρχει και ο κορωνοϊός, δεν έγινε μια νεκροψία για να ξέρουμε που επιδρά ο κορωνοϊός», είπε ο Μ.Σπύρου στο «Ανατρεπτικό Δελτίο»

Να υπενθυμίσουμε πως σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ υπάρχει αύξηση 9,48% σε σχέση με το 2020 σε θανάτους, θάνατοι που δεν οφείλονται στον κορωνοϊό.

Ο νευροχειρουργός αναφέρθηκε και στα μέτρα Απαρτχάιντ που έχει επιβάλει η κυβέρνηση, αλλά και στα όσα ακούγονται για ακόμα πιο αυστηρά μέτρα για ανεμβολίαστους.

«Εγώ θα πω το εξής. H θέση μου όσον αφορά τους εμβολιασμένους και τους μη. Δυστυχώς έχουμε δημιουργήσει μια κατάσταση στον λαό και έναν διχασμό στον λαό και ενώ το εμβόλιο το χορηγούμε σε κάποιον ώστε ίσως να αποκτήσει κάποια αντισώματα και να προστατευτεί ο ίδιος και όχι για να μην μπορεί να μεταφέρει τον ιό σε κάποιους άλλους».

Και συνέχισε λέγοντας «δηλαδή κάποιος που δεν έβαλε το εμβόλιο σημαίνει πως είναι το μίασμα και ο καταστροφέας της όλης κατάστασης και αυτός που θα διασπείρει το θάνατο. Έχουμε δυστυχώς μεταδώσει τις πληροφορίες λανθασμένα».

Παράλληλα αναφέρθηκε και στην αποτελεσματικότητα των συγκεκριμένων εμβολίων τονίζοντας «βλέπουμε συχνά εμβολιασμένους να νοσούν και να πεθαίνουν. Και εκεί πρέπει να κοιτάξουμε να δούμε τι συμβαίνει, φταίει το εμβόλιο, φταίει ο άνθρωπος; Μήπως θα πρέπει να βρούμε τρόπους να βρούμε εάν πραγματικά δημιουργούνται αντισώματα και να μην τα ρίχνουμε όλα στους ανεμβολίαστους;»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.