ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Γαλλία όπως… Ελλάδα: Μετακυλύουν το κόστος των PCR test στους μη εμβολιασμένους

Γαλλία όπως… Ελλάδα: Μετακυλύουν το κόστος των PCR test στους μη εμβολιασμένους

Οι Γάλλοι που δεν έχουν εμβολιαστεί θα πρέπει να πληρώνουν από σήμερα τα τεστ ανίχνευσης για τον Covid-19, όπως συμβαίνει στην Ελλάδα εδώ και αρκετό διάστημα, με την Γαλλία να «αντιγράφει» τη χώρα μας στα μέτρα κατά των μη εμβολιασμένων. .

Τα τεστ θα παραμείνουν δωρεάν στα υπερπόντια γαλλικά εδάφη, που βρίσκονται σε κατάσταση έκτακτης υγειονομικής ανάγκης, μεταξύ αυτών στις Αντίλλες, τη Γουιάνα και τη Μαγιότ, σύμφωνα με το επίσημο διάταγμα που εκδόθηκε σήμερα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όμως, για 6,7 εκατομμύρια Γάλλους ασφαλισμένους, εν μέρει εμβολιασμένους ή ανεμβολίαστους, το κόστος του τεστ δεν θα το καλύπτει πλέον η ασφάλιση υγείας τους, παρά μόνο σε συγκεκριμένες εξαιρέσεις που προβλέπονται: στην περίπτωση ιατρικής συνταγής, εάν είναι επαφή ενός κρούσματος, στην περίπτωση ενός πρόσφατου θετικού τεστ ή στην περίπτωση αντένδειξης στο εμβόλιο. Θα πρέπει, επομένως, να καταβάλουν περίπου 44 ευρώ για ένα τεστ PCR στο εργαστήριο ή 25 ευρώ για τεστ αντιγόνων στο φαρμακείο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.