ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Είμαστε βέβαιοι ότι Ελεωνόρα θα δοξάσει (και αυτή...) το όνομα της Ελλάδας στην Ευρωβουλή!

Ν.Καπραβέλος: «Λέμε και λέτε ψέματα για το εμβόλιο» είπε σε δημοσιογράφους – Αλλά ζητά υποχρεωτικό εμβολιασμό

Παραδέχεται ότι λένε ψέματα για το εμβόλιο, αλλά ζητά υποχρεωτικό εμβολιασμό

Ν.Καπραβέλος: «Λέμε και λέτε ψέματα για το εμβόλιο» είπε σε δημοσιογράφους – Αλλά ζητά υποχρεωτικό εμβολιασμό

Σε μια σύγχυση βρίσκεται ο διευθυντής της Β’ ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου, Νίκος Καπραβέλος, καθώς αυτά τα οποία λέει δεν μπορούν να εξηγηθούν με λογική.

Ο Ν.Καπραβέλος άφησε άφωνους τους δημοσιογράφους μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή την Τρίτη, καθώς υποστήριξε ότι οι «ειδικοί» και οι δημοσιογράφοι λένε ένα ψέμα για τους εμβολιασμένους.

«Το λέτε και εσείς οι δημοσιογράφοι, το λέμε και εμείς αυτό το ψέμα. Από τις 50 εισαγωγές που έχουμε στο νοσοκομείο μας, οι 11 είναι εμβολιασμένοι. Επομένως και οι εμβολιασμένοι κολλάνε και μεταδίδουν. Αυτό που λέγεται πως οι εμβολιασμένοι είναι άτρωτοι και πως επανήλθαμε στην κανονικότητα, είναι λάθος»!

Την επόμενη μέρα λοιπόν, και συγκεκριμένα σήμερα, μίλησε σε ένα άλλο κανάλι και υποστήριξε ότι πρέπει να γίνει υποχρεωτικός εμβολιασμός. «Θα έχουμε εκατόμβη νεκρών εάν δεν γίνει υποχρεωτικός εμβολιασμός», είπε χαρακτηριστικά.

Όπως είπε έχει αδειάσει η Γαστρεντερολογική Κλινική, μετά τη χειρουργική και παθολογική για να υποδεχθούν τη σημερινή εφημερία.

«Περιμένουμε 50-60 ασθενείς, περιμένουμε πάνω από 100 προσελεύσεις κάθε εφημερία είναι και ένας εφιάλτης. 5-6 θα χρειαστούν κρεβάτια εντατικής».

Και συνέχισε σημειώνοντας με νόημα «ότι γυρνάμε γύρω από το πρόβλημα και το δυσκολεύουμε».

Σύμφωνα με τον ίδιο οι πάνω από 60 ετών και ανεμβολίαστοι κινδυνεύουν και «παίζουν το σύστημα».=

Επανέλαβε ότι η κατάσταση στα νοσοκομεία είναι εφιαλτιακή, εξηγώντας ότι έχουν αδειάσει τα χειρουργεία και έχει πάει το προσωπικό στις ΜΕΘ και το υπόλοιπο – όπως είπε- δεν φτάνει.

Για τον ίδιο είναι καλοδεχούμενο από οπουδήποτε σχολιάζοντας την πρόταση του υπουργού Υγείας να υπάρχει ένα ενιαίο ΕΣΥ.

«Είναι τεράστιες οι υγειονομικές ανάγκες δεν υπάρχει διάκριση του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα. Έπρεπε όλοι μαζί να συστρατευτούν», ανέφερε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πώς γίνεται ο ίδιος άνθρωπος να μας λέει ότι κινδυνεύουν και οι εμβολιασμένοι, ότι είναι μέλος της πανδημίας και ότι λένε ψέματα τόσο καιρό και την ίδια μέρα να ζητάει υποχρεωτικό εμβολιασμό αλλιώς θα έρθει το τέλος; Πραγματικά απορούμε…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.