ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Είμαστε βέβαιοι ότι Ελεωνόρα θα δοξάσει (και αυτή...) το όνομα της Ελλάδας στην Ευρωβουλή!

Γ.Ιωαννίδης: «Ζητήστε τώρα συγγνώμη για τα λάθη σας – H Ελλάδα η 3η χειρότερη χώρα στον κόσμο στην αντιμετώπιση του ιού»

Νέες δηλώσεις από τον Γ.Ιωαννίδη

Γ.Ιωαννίδης: «Ζητήστε τώρα συγγνώμη για τα λάθη σας – H Ελλάδα η 3η χειρότερη χώρα στον κόσμο στην αντιμετώπιση του ιού»

Επίθεση στην κυβέρνηση για τα μέτρα που έχει λάβει για τον κορωνοϊό από την αρχή της πανδημίας έκανε ο καθηγητής Παθολογίας, Έρευνας και Πολιτικής Υγείας, Επιστημών Δεδομένων, και Στατιστικής στο πανεπιστήμιο του Στάνφορντ, Γιάννης Ιωαννίδης.

Ο καθηγητής που είχε υποστηρίξει ότι θα φτάσουμε στους 25.000 νεκρούς μέχρι την Άνοιξη εάν δεν αλλάξουμε στρατηγική άμεσα αποκάλυψε ότι η Ελλάδα είναι η τρίτη χειρότερη χώρα στον κόσμο στα μέτρα που έχει πάρει για την αντιμετώπιση του ιού.

«Έχουμε τους υψηλότερους θανάτους με τα υψηλότερα σκορ περιοριστικών μέτρων στην Ευρώπη. Αν δείτε τους δείκτες της Οξφόρδης, που μετράνε τα περιοριστικά μέτρα σε όλες τις χώρες του κόσμου, από τις 200 χώρες του πλανήτη, η Ελλάδα βρίσκεται στην τρίτη θέση.

Μόνο τα νησιά Φίτζι και το Λάος έχουν υψηλότερα σκορ!

Αναφορικά με τους θανάτους, στην βδομάδα που πέρασε ήμασταν στις πρώτες δώδεκα χώρες θανάτων ανά πληθυσμό. Η Ελλάδα είναι δωδέκατη από 200 χώρες. Είναι ένας άσχημος συνδυασμός να έχουμε και τα δύο αυτά μαζί (μέτρα-θανάτους)», είπε χαρακτηριστικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο καθηγητής Γ.Ιωαννίδης μιλώντας σε εφημερίδα είπε επίσης ότι «κάποιος θα πρέπει να ζητήσει ειλικρινά συγγνώμη γι’ αυτά τα προηγούμενα λάθη, προτού ζητήσει από τον πληθυσμό συμμόρφωση σε περισσότερα μέτρα. Αλλιώς χάνει την όποια αξιοπιστία του».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.