ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Η απόκρυψη της αλήθειας από την κυβέρνηση ισοπεδώνει τη χώρα: 60-90% των θετικών σε Covid-19 είναι εμβολιασμένοι

Οδεύουμε προς το τέλος του δράματος - Τα εγκληματικά λάθη της κυβέρνησης

Η απόκρυψη της αλήθειας από την κυβέρνηση ισοπεδώνει τη χώρα: 60-90% των θετικών σε Covid-19 είναι εμβολιασμένοι

Ο κορωνοϊός «τσακίζει» τις τελευταίες ημέρες την εμβολιασμένη Ελλάδα, καθώς πλέον τα κρούσματα που ανακοινώνει καθημερινά ο ΕΟΔΥ έχουν ξεπεράσει κάθε ρεκόρ.

Σήμερα, Τρίτη, αναμένεται να ανακοινωθούν 50.000 νέα κρούσματα και πλέον είναι κοινή ομολογία ότι η χώρα μας οδηγείται προς την ανοσία της αγέλης, καθώς θα κολλήσουμε (εάν δεν έχουμε ήδη κολλήσει) όλοι, εμβολιασμένοι και μη.

Παρόλα αυτά στην κυβέρνηση επιμένουν στις ίδιες τακτικές, στις τακτικές που οδήγησαν στο σήμερα, στις τακτικές που μας ανάγκασαν να έχουμε πλέον 21.000 νεκρούς με Covid-19 και άλλους τόσους που πέθαναν λόγω της καταστροφής στο ΕΣΥ, της παρατεταμένης καραντίνας, αλλά και του μαζικού εμβολιασμού.

Λάθη τα οποία πλέον δεν μπορούν να συγχωρεθούν γιατί αναφερόμαστε σε ανθρώπινες ζωές! Χαρακτηριστική ήταν η πρόσφατη δήλωση του Παναγιώτη Κουρουμπλή, ο οποίος φώναξε στη Βουλή: «Είστε δολοφόνοι»!

Tα πράγματα είναι πλέον ξεκάθαρα και η εμμονή της κυβέρνησης στην υποχρεωτικότητα (άμεση ή έμμεση) έχει δημιουργήσει ποινικές ευθύνες, καθώς από τη στιγμή που σε υποχρεώνει να κάνει κάτι δίχως τη θέληση σου και εσείς νοσείς, τότε αυτομάτως είναι υπόλογη σε νομικά μέτρα.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά. Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που υπάρχουν στην διαχείριση της πανδημίας είναι η παραπληροφόρηση και η απόκρυψη πληροφοριών από την κυβέρνηση και τα κυβερνητικά φερέφωνα («ειδικούς»-ΜΜΕ).

Εδώ και δύο περίπου χρόνια κανείς δεν γνωρίζει τα πραγματικά στοιχεία για τα πιο απλά δεδομένα. Πόσοι πέθαναν από Covid-19, πόσοι πέθαναν εντός ΜΕΘ, πόσοι εκτός ΜΕΘ κτλ. Όσα στοιχεία βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας εκθέτουν ανεπανόρθωτα την κυβέρνηση, η οποία ψάχνει κάθε μέσο και κάθε τρόπο για να τα διαγράψει προτού προκαλέσουν σάλο. Μην ξεχνάμε και την μελέτη Τσιόδρα-Λύτρα η οποία αναφερόταν στην καταστροφή του ΕΣΥ και αμέσως η κυβέρνηση την υποβάθμισε, ενώ μέχρι σήμερα δεν γνωρίζουμε ποιος την πήρε.

Μεγάλο ζήτημα είναι και η απόκρυψη πληροφοριών για τα εμβόλια. Αρχικά η κυβέρνηση είχε υποσχεθεί ότι εάν φτάσουμε στο 70% σε εμβολιασμένους τότε θα έχουμε τείχος ανοσίας και θα συνεχίσουμε τη ζωή μας κανονικά, αποδείχθηκε ψέμα, καθώς πλέον ξεπεράσαμε το 70% και όμως έχουμε 50.000 νέα κρούσματα και μέτρα. Η κυβέρνηση επίσης είχε υποσχεθεί αρχικά ότι με τα εμβόλια δεν κολλάς και δεν μεταδίδεις (αυτός είναι και ο ορισμός του εμβολίου άλλωστε) και πάνω σε αυτό βάσισε την υποχρεωτικότητα και τα μέτρα για τους ανεμβολίαστους. Αποδείχθηκε επίσης απάτη!

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, αλλά και τα όσα μπορούμε να συμπεράνουμε βλέποντας τους γύρω μας πλέον το 60-90% των κρουσμάτων είναι σε εμβολιασμένους. Επί της ουσίας δεν παρατηρείται καμία διαφορά στη μετάδοση όσον αφορά εμβολιασμένους και μη. Στο pronews.gr σας αποκαλύψαμε άλλωστε και την έρευνα της Δανίας, σύμφωνα με την οποία προστατευμένοι από την Όμικρον είναι μόνο όσο έχουν εμβολιαστεί τον τελευταίο μήνα και αυτοί έχουν μια προστασία της τάξης του 50%, δηλαδή ελάχιστη. Μάλιστα μετά τους τρεις μήνες η προστασία γίνεται αρνητική, δηλαδή ο εμβολιασμένος κολλά πιο εύκολα από τον ανεμβολίαστο.

Επίσης τα στοιχεία από Δανία και Γερμανία, οι μόνες χώρες που έχουν δώσει αναλυτικά στοιχεία για την Όμικρον, δείχνουν ότι τα περισσότερα κρούσματα της Όμικρον (πάνω από το 90% είναι σε εμβολιασμένους!

Άρα γιατί και στην Ελλάδα να συμβαίνει κάτι το διαφορετικό; Άνθρωποι είναι και οι Γερμανοί, άνθρωποι είμαστε και εμείς. Φυσικά όμως ο ΕΟΔΥ δεν δημοσιεύει τα επίσημα στοιχεία και βασιζόμαστε μόνο σε κάτι δηλώσεις των γνωστών «ειδικών» που εδώ και δύο χρόνια έχουν πει άπειρα ψέματα.

Να τονίσουμε επιπλέον ότι για να πάρει άδεια ένα εμβόλιο πρέπει να έχει αποτελεσματικότητα άνω του 50% σε ότι αφορά την προστασία από μόλυνση, κάτι που όπως αναφέραμε τα συγκεκριμένα σκευάσματα δεν έχουν! Άρα η άδεια που έχουν είναι καταχρηστική!

Όλα τα παραπάνω μας οδηγούν ότι η λέξη εμβόλιο είναι παραπλανητική και απατηλή. Αυτό που γίνεται τώρα είναι μια εξαιρετικά επιστημονικά αμφισβητήσιμη ανανέωση των αντισωμάτων τρεις με τέσσερις φορές τον χρόνο η οποία δεν ξέρουμε τι μπορεί να προκαλέσει (δείτε τις σχετικές δηλώσεις του καθηγητή Νευροανοσολογίας, Δημήτρη Καρούση). Σε λίγο θα κυκλοφορούμε με έναν ορό στο χέρι ο οποίος θα μας δίνει συνέχεια αντισώματα.

Το συγκεκριμένο σκεύασμα δεν είναι εμβόλιο, είναι μια έκχυση ουσίας η οποία αυξάνει πρόσκαιρα τα αντισώματα και πρέπει να επαναλαμβάνεται 3-4 φορές τον χρόνο, σύμφωνα με τις νυν μεταλλάξεις, γιατί εάν δημιουργηθούν άλλες που είναι ακόμα πιο ανθεκτικές… κανείς δεν ξέρει!

Επί της ουσίας οι κυβερνήσεις εκμεταλλεύτηκαν τον όρο εμβόλιο για να προωθήσουν ένα νέο σκεύασμα το οποίο όμως δεν έχει καμία σχέση με τα εμβόλια. Ο κόσμος όταν ακούει τη λέξη εμβόλιο σκέφτεται τα παιδικά εμβόλια τα οποία έκανες μια φορά και τελείωνες.

Και φυσικά εδώ δεν πρέπει να ξεχάσουμε το παραμύθι με το δύο δόσεις και τέλος! Τον Μάρτιο του 2021 στο pronews.gr είχαμε επικαλεστεί τις δηλώσεις του CEO της Pfizer, Αλμπέρτ Μπουρλά, ο οποίος είχε πει τότε ότι η ανοσία από τα συγκεκριμένα εμβόλια διαρκεί 6 έως 8 μήνες και είχαμε τονίσει ότι αυτό σημαίνει ότι θα κάνουμε και τρίτη δόση τον Σεπτέμβριο. Κάτι που τότε τα γνωστά κυβερνητικά φερέφωνα το διέψευσαν. Τελικά αυτή τη στιγμή που γράφεται το κείμενο είμαστε έτοιμοι να κάνουμε και τέταρτη δόση.

Παραμύθι με το… κολλάς αλλά δεν πας σε ΜΕΘ

Το καλοκαίρι λοιπόν που ξεκίνησε να τελειώνει το πρώτο παραμύθι και πλέον νοσούσαν οι εμβολιασμένοι οι «ειδικοί» βρήκαν ένα νέο αφήγημα. Ναι, κολλάς αλλά δεν θα πας σε ΜΕΘ, όμως όταν ξεκίνησαν να γεμίζουν οι ΜΕΘ και με εμβολιασμένους, αλλά να πεθαίνουν και οι εμβολιασμένοι, τότε ξεκίνησαν δουλειά τα γνωστά εργαλεία προπαγάνδας.

Πριν από λίγο καιρό ο διδάκτωρ Καρδιολογίας, Κωνσταντίνος Αρβανίτης, επικαλέστηκε τα στοιχεία του ΕΟΔΥ τα οποία βρήκε… από τρίτους και αποκάλυψε ότι από τα τέλη Σεπτέμβρη, όπου και έγινε η ανάλυση του Σωτήρη Τσιόδρα, μέχρι και τις αρχές Νοέμβρη, καταγράφηκαν 972 θάνατοι σε πλήρως εμβολιασμένους, 163 θάνατοι σε ατελώς εμβολιασμένους και 442 θάνατοι σε ανεμβολίαστους!

Φυσικά αυτά ήταν και τα μόνα στοιχεί που άφησε ο ΕΟΔΥ να κυκλοφορήσουν, γιατί εκτέθηκε ανεπανόρθωτα. Λίγο καιρό αργότερα η 2η ΥΠΕ δημοσίευε τα καθημερινά στοιχεία για θανάτους σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους και παρατηρήθηκε ότι τις πρώτες ημέρες του Δεκεμβρίου πέθαιναν περισσότεροι εμβολιασμένοι απ’ ότι ανεμβολίαστοι. Τι έκανε η κυβέρνηση; Διέγραψε τελείως τα στοιχεία!

Πρόκειται για απίστευτα ψέματα και προπαγάνδα τα οποία πληρώνουμε τους τελευταίους μήνες. Η κυβέρνηση έδωσε «ελευθερία» (απίστευτο να σου δίνει ένας πολιτικός ένα κατοχυρωμένο σου δικαίωμα) στους εμβολιασμένους, τους άφησε χωρίς τεστ και αυτοί διέσπειραν άθελα τους τον ιό παντού.

Τα όσα γίνονται τα τελευταία 24ωρα στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» είναι μια εικόνα των όσων συμβαίνουν και στην υπόλοιπη κοινωνία. 7.000 ανεμβολίαστοι υγειονομικοί βγήκαν σε αναστολή εργασίας γιατί έκλαιγε στα κανάλια ο Α.Γεωργιάδης ότι δεν μπορούν να περιθάλψουν τον πατέρα του για να μην τον κολλήσουν Covid-19 και τώρα οι εμβολιασμένοι υγειονομικοί μεταδίδουν τον ιό σε όλους, ενώ παράλληλα παρατηρούνται και τεράστιες ελλείψεις προσωπικού τις οποίες τελικά πληρώνει ο ασθενείς. Και σα να μην φτάνει αυτό υπάρχει καταγγελία ότι απαγορεύουν σε εμβολιασμένους υγειονομικούς να κάνουν τεστ για να μην βγουν θετικοί και αναγκαστούν να μπουν σε καραντίνα!

Τεστ για την υγεία… των άλλων

Πολλά είναι τα εκατομμύρια που έχουν βγάλει μέχρι στιγμής οι εταιρείες που κάνουν τεστ, καθώς εδώ και μήνες οι ανεμβολίαστοι πρέπει να κάνουν δύο υποχρεωτικά rapid test την εβδομάδα για να πάνε στην εργασία τους, ενώ τον τελευταίο καιρό, λόγω της διάδοσης του ιού, έχουν ξεκινήσει να κάνουν και οι εμβολιασμένοι μαζικά τεστ.

Τι έκανε η κυβέρνηση; Αρχικά απαγόρευσε στους ανεμβολίαστους να κάνουν δωρεάν τεστ γιατί είναι «τζαμπατζήδες» κατά τον Σ.Πέτσα και στη συνέχεια υποστήριξε ότι δεν μπορούν να κάνουν δωρεάν ούτε οι εμβολιασμένοι γιατί θα χρεωκοπήσουμε κατά τον Α.Γεωργιάδη.

Τα συνεργία του ΕΟΔΥ που κάνουν δωρεάν rapid test είναι ελάχιστα, ενώ PCR test πλέον είναι σχεδόν απίθανο να κάνει κάποιος δωρεάν.

Έτσι έστειλαν τους πάντες στα διαγνωστικά κέντρα για να κάνουν rapid test, τα οποία όμως θεωρούνται αναξιόπιστα, ή PCR test, τα οποία όμως κοστίζουν 60 ευρώ. Όταν τελικά πολίτες και αντιπολίτευση ζήτησαν δωρεάν συνταγογράφηση μοριακών τεστ η κυβέρνηση αποφάσισε να δείξει το… καλό της πρόσωπο και να κατεβάσει την τιμή των PCR τεστ. Από τα 60 ευρώ η τιμή τους πλέον θα πέσει… στα 50! Τρομερή έκπτωση…

Όλο αυτό έχει δημιουργήσει ζήτημα για τις σχέσεις που έχουν οι εταιρείες που κάνουν τα τεστ με την κυβέρνηση γιατί η κυβέρνηση τους ευεργετεί με αυτή την πολιτική. Να παραθέσω εδώ μια συζήτηση που είχα με γνωστό μεγαλοδημοσιογράφο λίγο μετά το πρώτο lockdown, όταν και μου είχε εξομολογηθεί ότι όλο αυτό θα συνεχιστεί για αρκετό καιρό γιατί πρέπει να βγάλουν πολλά δισεκατομμύρια αρκετές εταιρείες.

Τα πράγματα πλέον είναι ξεκάθαρα: Η μετάλλαξη Όμικρον είναι το φυσικό εμβόλιο και σε λίγους μήνες καλώς ή κακώς θα έχουμε αποκτήσει ανοσία της αγέλης. Όλοι αυτοί που εδώ και δύο χρόνια έκτιζαν τον αφήγημα προσπαθούν με νύχια και με δόντια να το διατηρήσουν, όμως πλέον ο χρόνος τους τελειώνει.

Αυτό που προσωπικά φοβάμαι είναι μην κάνουν τα ίδια με τους Γερμανούς το ’45, οι οποίοι όταν είδαν ότι έχαναν τον πόλεμο έκαναν τις θηριωδίες για τις οποίες είναι γνωστοί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το μόνο βέβαιο είναι ότι οι εκλογές αργά ή γρήγορα θα έρθουν και τότε θα κληθούν να πληρώσουν τα εγκληματικά τους λάθη που οδήγησαν σε θανάτους Ελλήνων, αυτό που θα γίνει στην κάλπη για την κυβέρνηση και τα συστημικά κόμματα δεν θα μπορεί να συγκριθεί ούτε με το 2012, το ερώτημα είναι μέχρι τότε σε τι κατάσταση θα βρίσκεται η χώρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.