ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Δ.Γάκης: «Είναι απίστευτες οι αποκαλύψεις σχετικά με την τιμή των PCR test – Ντροπή!»

Η ανάρτηση του Δ.Γάκη

Δ.Γάκης: «Είναι απίστευτες οι αποκαλύψεις σχετικά με την τιμή των PCR test – Ντροπή!»

Ο γιατρός και πρώην διοικητής του ΑΧΕΠΑ, Δημήτρης Γάκης, με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στέκεται στη τιμή των PCR tests.

Η ανάρτηση του

«ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ PCR TESTS… ΝΤΡΟΠΗ!

Είπα να μην ασχοληθώ με την τιμή των PCR tests, διότι είχα μείνει με την εντύπωση ότι διενεργούνται δωρεάν στον δημόσιο τομέα. Οπότε ο πολίτης μπορούσε να διαλέξει Δημόσιο δωρεάν ή Ιδιωτικό επί πληρωμή

Όμως η έλευση της Όμικρον και οι περιορισμοί διενέργειας της εξέτασης από τα δημόσια νοσοκομεία οδηγούν σε αναγκαστική προσφυγή των πολιτών στα ιδιωτικά εργαστήρια όπου στοιχίζει 47 ευρώ, κατόπιν …διατιμήσεως!!!

Αποδεικνύεται, όμως, ότι το κόστος αγοράς του τεστ είναι πολύ χαμηλό, 11 € για το δημόσιο , όπως γράφει σημερινή εφημερίδα στο πρωτοσέλιδο της. Και φτάνει στα 5,5 € σε κάποια νοσοκομεία. Αντιλαμβάνεστε, ότι το κόστος αγοράς στα ιδιωτικά είναι πιο χαμηλό (διότι πληρώνουν άμεσα)

Επιπρόσθετα στον Δήμο Νεαπόλεως το κόστος είναι 25 € και για αυτό, αναφέρεται ότι επεπλήγη ο Δήμαρχος, αντί να τον ρωτήσει ο υπουργός πως το κατάφερε, ώστε να μειώσει ο ελεγχόμενος υπουργός το πλαφόν.

Παρόμοια χαμηλό είναι και στην Κύπρο, την οποία ευτέλισε ο αμετροεπής Άδωνης για να εισπράξει προσβλητική και ενοχοποιητική απάντηση από επισημα χείλη.

Έκανα μία βιαστική αναζήτηση για να δω τι ισχύει στην Κίνα που εμφανίζει πολύ καλά αποτελέσματα και χρησιμοποιεί κατά κόρον τα PCR. Κοστίζει 80 cny δηλαδή 11€ σε δημόσια δομή και 200 CNY δηλαδή 27,6€ σε ιδιωτικό κέντρο, για τους ξένους ( είναι πολυ πιο χαμηλό για τους Κινέζους)
https://akdmc.com/destinations/china/covid-19/

Οι τιμές στην Ινδία με Κυβερνητική παρέμβαση κατέβηκαν στις 500 ρουπίες δηλαδή 5,92 €!
https://www.indiatoday.in/…/delhi-govt-slashes-rates…

Ανακύπτει , λοιπόν, τεράστιο ηθικό θέμα με οσμή διαφθοράς που βαρύνει την Κυβέρνηση. (Υπενθυμίζω ότι παρόμοιο ζήτημα είχε ανακύψει με την αρχική προμήθεια των self tests, το οποίο εκρεμεί…)

Θα θυμίσω ότι μόνο απολυταρχικά καθεστώτα αδιαφορούν για τις καταγγελίες διαφθοράς που πλανώνται και δεν επιβάλλουν παραιτήσεις και διερεύνηση των υποθέσεων».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.