ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Dr. W.Wodarg: «Γίνονται πειραματισμοί με ανθρώπους – Αυτό το εμβόλιο είναι ρώσικη ρουλέτα» (βίντεο)

«Η βιοτεχνολογία στοχεύει στο να αλλάξει τον πλανήτη και τους ανθρώπους»

Dr. W.Wodarg: «Γίνονται πειραματισμοί με ανθρώπους – Αυτό το εμβόλιο είναι ρώσικη ρουλέτα» (βίντεο)

Ο Γερμανός γιατρός, Dr. Wolfgang Wodarg, προχώρησε σε σοβαρές καταγγελίες για τον εμβολιασμό και στο πώς αυτός συνδέεται με τους εκατοντάδες χιλιάδες θανάτους που σημειώνονται παγκοσμίως τον τελευταίο χρόνο.

«Γίνονται πειραματισμοί με ανθρώπους και οι άνθρωποι δεν συναινούν σε αυτό… αυτό συνέβη πριν, στηv Γερμανία, και οδήγησε στη Δίκη της Νυρεμβέργης», δήλωσε μεταξύ άλλων, ο Γερμανός γιατρός, επιδημιολόγος και πρώην βουλευτής του γερμανικού κοινοβουλίου με τους σοσιαλδημοκράτες του SPD, Dr. Wolfgang Wodarg.

Ισχυρίστηκε ότι μεμονωμένες παρτίδες των εμβολίων κατά του Covid έχουν εξαιρετικά διαφορετικά επίπεδα τοξικότητας. Ορισμένες παρτίδες έχουν επίπεδα τοξικότητας έως και 3000 φορές περισσότερες από άλλες παρτίδες – με αποτέλεσμα εκατοντάδες χιλιάδες θανάτους. Κατά συνέπεια, η απόφαση για εμβολιασμό μπορεί να μοιάζει με ένα παιχνίδι ρώσικης ρουλέτας.

Ο διάσημος γιατρός δεν σταματά εκεί και διατείνεται πως οι φαρμακευτικές εταιρείες που παράγουν τα «εμβόλια» χρησιμοποιούν σκόπιμα διαφορετικές δόσεις για να πειραματιστούν σε πολίτες. Ισχυρίζεται ότι οι παρασκευαστές ενεργούν σε συντονισμό και πως η βιοτεχνολογία στοχεύει στο να αλλάξει τον πλανήτη και τους ανθρώπους!

Δείτε όσα είπε:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.