ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Νέα μελέτη στις ΗΠΑ δείχνει ότι η αυτοϊκανοποίηση κάνει καλό στην υγεία

Νέα μελέτη στις ΗΠΑ δείχνει ότι η αυτοϊκανοποίηση κάνει καλό στην υγεία

Νέα μελέτη στις ΗΠΑ δείχνει ότι η αυτοιϊκανοποίηση κάνει καλό στην υγεία του άνδρα και γενικότερα στο ευ ζην…

Παλαιότερα, υπήρχε ο μύθος ότι ο αυτοϊκανοποίηση μπορεί να προκαλέσει τύφλωση. Σήμερα επιστήμονες ισχυρίζονται ο αυνανισμός κάνει τους άνδρες πιο έξυπνους.

Σε έρευνα της ιαπωνικής εταιρείας κατασκευής σεξουαλικών βοηθημάτων “Sex Tenga” που διεξήχθη σε δείγμα 1200 ανδρών από τις ΗΠΑ, προέκυψαν τα ακόλουθα συμπεράσματα:

Στο ερώτημα: “Πόσο συχνά οι άνδρες βάζουν το χέρι τους μέσα από το παντελόνι τους;”, το 42% των Αμερικανών δήλωσαν ότι αυνανίζονται τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα, ενώ το 20% παραδέχτηκαν ότι αυτοικανοποιούνται τουλάχιστον τέσσερις φορές την εβδομάδα.

“Η έρευνα έδειξε ότι οι άνθρωποι που έχουν σεξουαλική αυτογνωσία και αυνανίζονται συχνότερα, έχουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση σε πολλούς τομείς”, επισημαίνει ο σεξοθεραπευτής καθηγητής, Κρις Ντόναγκ από την αμερικανική επιθεώρηση “Ανδρική Υγεία” και προσθέτει: “Οι άνδρες που αυτοικανοποιούνται συχνότερα “δίνουν μεγαλύτερη προσοχή στην υγεία και το σώμα τους”.

“Στην πράξη, έχω διαπιστώσει ότι οι άνθρωποι που είναι άνετοι με την σεξουαλικότητά τους, είναι επίσης πιο ικανοποιημένοι με το σώμα τους”
, υπογραμμίζει ο καθηγητής Ντόναγκ.

Προηγούμενες μελέτες έχουν δείξει ότι, η εκσπερμάτιση έχει πολλά οφέλη για τους άνδρες όπως για παράδειγμα,τους ανακουφίζει από το στρες και ενισχύει το ανοσοποιητικό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και μια άλλη μελέτη, αυτή τη φορά από ερευνητές της Σχολής Δημόσιας Υγείας του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ έδειξε ότι, ένας οργασμός την ημέρα, μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο ανάπτυξης καρκίνου του προστάτη.Το πώς ένας άνδρας φθάνει σε οργασμό- με χέρι ή χωρίς- δεν έχει σημασία για τους επιστήμονες…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.