ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κορωνοϊός: Κλείνει τα σύνορα της με το Ιράν η Τουρκία – Στους 8 οι νεκροί ανακοίνωσε η Τεχεράνη

Κορωνοϊός: Κλείνει τα σύνορα της με το Ιράν η Τουρκία – Στους 8 οι νεκροί ανακοίνωσε η Τεχεράνη

Η Τουρκία ανησυχεί για την μετάδοση του κορωνοϊού εντός συνόρων της και με αφορμή τους 8 νεκρούς στο Ιράν, αποφάσισε – σαν μέτρο πρόληψης – να κλείσει τα σύνορα της.

Η Άγκυρα προχώρησε σε αυτή την κίνηση, καθώς η Τεχεράνη ανέφερε 43 κρούσματα μόλυνσης από τον κορωνοϊό όπως δήλωσε σήμερα, ο Τούρκος υπουργός Υγείας Φαχρετίν Κότσα.

Όλες οι οδικές αρτηρίες και οι σιδηροδρομικές γραμμές στην Τουρκία με κατεύθυνση προς το Ιράν θα κλείσουν στις 17.00 το απόγευμα, ενώ οι πτήσεις από το Ιράν έχουν ανασταλεί, δήλωσε ο υπουργός στους δημοσιογράφους.

Ανησυχία για την μετάδοση του κορωνοϊού στην Τουρκία

Οκτώ άνθρωποι έχουν πεθάνει στο Ιράν αφού διαγνώστηκαν με τον νέο κορωνοϊό. Πρόκειται για τον μεγαλύτερο αριθμό θανάτων από το νέο κορωνοϊό εκτός της Κίνας. Το Ιράν έγινε η πρώτη χώρα στη Μέση Ανατολή όπου σημειώθηκαν επιβεβαιωμένα κρούσματα του κορωνοϊού, με το υπουργείο να αναφέρει ως σήμερα 43 ανθρώπους να νοσούν από τον ιό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι Αρχές της επαρχίας Βαν, έναν δημοφιλή προορισμό στην Τουρκία για τουρίστες από το Ιράν, εγκατέστησαν θερμικές κάμερες στα σύνορα με το Ιράν, ενώ οι συνοριοφύλακες στο σημείο διετάχθησαν να φορούν ειδικές στολές στην πόλη Βαν, καθώς εκεί βρίσκεται το σημείο όπου η Τουρκία διαθέτει τα μεγαλύτερα σε μήκος σύνορα με το Ιράν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.