ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Θεσσαλονίκη: Γραφείο τελετών μοιράζει… μάσκες – «Αν δεν βοηθήσει… ο Μπαμπούλας είναι η λύση» (φώτο)

Θεσσαλονίκη: Γραφείο τελετών μοιράζει… μάσκες – «Αν δεν βοηθήσει… ο Μπαμπούλας είναι η λύση» (φώτο)

Η έξαρση του κορωνοϊού οδήγησε ένα γραφείο τελετών να μοιράζει προστατευτικές μάσκες στον κόσμο, ενώ μαζί δίνει και ενημερωτικό φυλλάδιο για την πρόληψη.

«Σέβομαι τον εαυτό μου και τους γύρω μου… Φοράω προστατευτική μάσκα. Και στην περίπτωση που η μάσκα δεν βοηθήσει… Ο Μπαμπούλας είναι η λύση»!

Τα παραπάνω αναγράφονται πάνω στο φυλλάδιο του Οίκου Τελετών Μπαμπούλα στην Κασσάνδρου, που θα διανεμηθεί σε κατοίκους της Θεσσαλονίκης, μαζί με 30.000 μάσκες προσώπου για την πρόληψη ιώσεων.

Πρόκειται για πρωτοβουλία της Κοινωνικής Οργάνωσης Αντί-κρίση που με τις χορηγίες ιδιωτικών εταιριών και επιχειρήσεων κατάφερε να καλύψει το ποσό για την αγορά των μασκών που θα δοθούν δωρεάν στους πολίτες.

Μαζί με κάθε μάσκα ο πολίτης θα λαμβάνει και ένα έντυπο ενημερωτικό σχετικά με την πρόληψη των ιώσεων.

Η διανομή θα αρχίσει σε όλη τη Θεσσαλονίκη, αύριο 25/02, ημερομηνία που αναμένεται να υπάρχει η μεγαλύτερη έξαρση του ιού της γρίπης στην περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Χορηγοί της δράσης είναι τα Ζαχαροπλαστεία Παπασωτηρίου, το Μάρκετ Stasi και τα γραφεία τελετών Αφοί Μπαμπούλα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.