ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κέντρο Ελέγχου Ασθενειών ΗΠΑ: «Ο κορωνοϊός μπορεί να μην είναι υπεύθυνος εάν ένα άτομο ασθενήσει ή όχι»

Κέντρο Ελέγχου Ασθενειών ΗΠΑ: «Ο κορωνοϊός μπορεί να μην είναι υπεύθυνος εάν ένα άτομο ασθενήσει ή όχι»

Σε έγγραφο του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών CDC των ΗΠΑ, αναφέρει ότι το τσετ για τον κορωνοϊό μπορεί να είναι ελαττωματικό σε ότι αφορά την εξεύρεση της αιτίας που ένα άτομο νοσήσει ή όχι.

Σε έγγραφό του το CDC σε ειδική παράγραφο αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Τα θετικά αποτελέσματα αναφορικά με το εάν άτομο έχει μολυνθεί από τον Covid-19 είναι ενδεικτικά και δεν αποκλείουν την βακτηριακή μόλυνση από άλλους ιούς.

Ο παράγοντας που έχει ανιχνευθεί μπορεί να μην είναι ο κύριος λόγος για την ασθένεια. Όλα τα εργαστήρια στις ΗΠΑ είναι υποχρεωμένα να αναφέρουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις αμρόδιες υγειονομικές αρχές».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ουσιαστικά ο CDC λέει πως μπορεί ένα άτομο να βρεθεί θετικό στον κορωνοϊό, αλλά δεν σημαίνει ότι ο συγκεκριμένος ιός ευθύνεται εάν το άτομο αυτό ασθενήσει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.