ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Νέα Υόρκη: 7.195 τα νέα κρούσματα κορωνοϊού – Σχεδόν 60.000 συνολικά

Νέα Υόρκη: 7.195 τα νέα κρούσματα κορωνοϊού – Σχεδόν 60.000 συνολικά

Αυξάνονται διαρκώς τα νέα κρούσματα κορωνοϊού στη Νέα Υόρκη. Σήμερα καταγράφηκαν 7.195 νέα. Ενώ στις ΗΠΑ τα συνολικά κρούσματα του ιού είναι περισσότερα από 121.100, σύμφωνα με τις αρμόδιες υπηρεσίες του Πανεπιστημίου Johns Hopkins

Ο κυβερνήτης της Νέας Υόρκης ανέφερε 7.195 νέα περιστατικά προσβληθέντων από την νέο φονικό ιό, κατά την τελευταία ημέρα, με το συνολικό αριθμό των κρουσμάτων να φτάνει τα 59.513.

Επιπλέον 1.175 άνθρωποι νοσηλεύονται την τελευταία ημέρα, αυξάνοντας το σύνολο νοσηλειών στην πολιτεία της Νέας Υόρκης σε περισσότερες από 8.500, συμπεριλαμβανομένων περισσότερων από 2.000 ατόμων στις ΜΕΘ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι τώρα η χώρα με τον μεγαλύτερο αριθμό επιβεβαιωμένων κρουσμάτων κορωνοϊού. Η Ιταλία και η Κίνα είναι η δεύτερη και η τρίτη, αντίστοιχα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.