ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αρνητικοί στον κορωνοϊό οι εργαζόμενοι του ΚΥΤ Ριτσώνας – Μετά τα 23 κρούσματα που εντοπίστηκαν στη δομή

Αρνητικοί στον κορωνοϊό οι εργαζόμενοι του ΚΥΤ Ριτσώνας – Μετά τα 23 κρούσματα που εντοπίστηκαν στη δομή

Αρνητικοί στον κορωνοϊό βρέθηκαν οι εργαζόμενοι στον καταυλισμό της Ριτσώνας, μετά τα 23 επιβεβαιωμένα κρούσματα που εντοπίστηκαν στη δομή.

Αναλυτικότερα, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, κ. Σπανός τόνισε ότι αμέσως μετά τη διαπίστωση των κρουσμάτων και την καραντίνα στην οποία έθεσε το ΚΥΤ ο αρμόδιος υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Νότης Μηταράκης δρομολογήθηκαν ενέργειας ώστε να αυτονομηθεί, σε συνεργασία με το Διεθνή Οργανισμό Υγείας.

Σημειώνεται ότι από χθες έχουν στη δομή φιλοξενίας έχουν φτάσεις προμήθειες ειδών πρώτης ανάγκης καθώς και τροφίμων, αφού οι περίπου 2.700 άνθρωποι που διαμένουν στο χώρο δεν θα μπορούν να εξέλθουν για τις επόμενες 13 ημέρες.

Μάλιστα, κλιμάκιο του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας αναμένεται να φτάσει εκ νέου στη δομή ώστε να συνεχίσει την ιχνηλάτηση των επαφών της λεχώνας που που διαγνώστηκε με κορωνοϊό μετά τον τοκετό στο «Αλεξάνδρα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αναφορικά με την ευρύτερη περιοχή, όπως τόνισε στον τηλεοπτικό σταθμό ο κ. Σπανός γίνεται παρακολούθηση των επιχειρήσεων με τις οποίες οι αλλοδαποί είχαν έρθει σε επαφή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.