Νεκρός από κορωνοϊό 52χρονος στη Θεσσαλονίκη – Καταγγελίες για το εργοστάσιο που εργαζόταν

Νεκρός από κορωνοϊό 52χρονος στη Θεσσαλονίκη – Καταγγελίες για το εργοστάσιο που εργαζόταν

Τη ζωή του έχασε ένας 52χρονος που νοσηλευόταν στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης με κορωνοϊό.

Σύμφωνα με καταγγελία, ο άνδρας φέρεται να κόλλησε στη δουλειά του, ενώ σύμφωνα με τον πρόεδρο του Εργατοϋπαλληλικό Κέντρου Θεσσαλονίκης το εργοστάσιο στη Βόρεια Ελλάδα, λειτουργεί κανονικά παρά το κρούσμα του Covid-19.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με το voria.gr, ο άτυχος 52χρονος χειριστής μηχανημάτων, προσήλθε προ ημερών στην εφημερία του νοσοκομείου Παπαγεωργίου με συμπτώματα της νόσου Covid-19.

Η κατάσταση του θεωρήθηκε σοβαρή και δεν διεκομίσθη στο νοσοκομείο αναφοράς ΑΧΕΠΑ ώστε να μην υπάρξει επιπλοκή κατά τη διακομιδή και έτσι διασωληνώθηκε σε θάλαμο αρνητικής πίεσης στο Παπαγεωργίου.

Ωστόσο, ο 52χρονος παρουσίασε οξεία αναπνευστική ανεπάρκεια και κατέληξε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο πρόεδρος του ΕΚΘ Χάρης Κυπριανίδης μιλώντας στο τοπικό site τόνισε ότι, «προχωρήσαμε σε καταγγελία στην αστυνομία για το γεγονός ότι η επιχείρηση συνέχιζε να λειτουργεί παρά το κρούσμα κορονοϊού, ενώ ζητάμε η επιχείρηση να κλείσει προσωρινά λόγω των κρουσμάτων»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.