ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Αυξήθηκαν κατά 1.154 μέσα σε ένα 24ωρο τα κρούσματα κορωνοϊού στη Ρωσία – 58 οι νεκροί

Αυξήθηκαν κατά 1.154 μέσα σε ένα 24ωρο τα κρούσματα κορωνοϊού στη Ρωσία – 58 οι νεκροί

Σύμφωνα με το Εθνικό Κέντρο Αναφοράς, η Ρωσία κατέγραψε 1.154 νέα κρούσματα κορωνοϊού το τελευταίο 24ωρο, με το σύνολο να φτάνει τις 7.497.

«Τις τελευταίες 24 ώρες η Ρωσία επιβεβαίωσε 1.154 κρούσματα COVID-19 σε 43 περιφέρειες» αναφέρεται στην ενημέρωση.

Από τα νέα κρούσματα, 697 καταγράφηκαν στη Μόσχα και 69 στην Αγία Πετρούπολη.

Μέχρι στιγμής στη Ρωσία έχουν επιβεβαιωθεί 7.497 κρούσματα σε 81 περιφέρειες.

Οι θάνατοι από κορωνοϊό αυξήθηκαν στους 58, με τους 11 να καταγράφονται το τελευταίο 24ωρο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο μεταξύ, 88 άτομα ανάρρωσαν και έχουν λάβει εξιτήριο από τα νοσοκομεία το τελευταίο 24ωρο, ενώ ο συνολικός αριθμός των ατόμων που ανάρρωσαν ανέρχεται σε 494.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.