ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ρωσία: Άνδρας «ύποπτο» κρούσμα κορωνοϊού το… σκάει από το ασθενοφόρο και τον κυνηγούν οι διασώστες (βίντεο)

Ρωσία: Άνδρας «ύποπτο» κρούσμα κορωνοϊού το… σκάει από το ασθενοφόρο και τον κυνηγούν οι διασώστες (βίντεο)

Το γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο που απεικονίζει έναν άνδρα ο οποίος θεωρείται «ύποπτο» κρούσμα κορωνοϊού, να τρέχει μανιωδώς να ξεφύγει από το προσωπικού του ασθενοφόρου. Το εν λόγω περιστατικό σημειώθηκε στη ρωσική πόλη Arzamas.

Όπως αναφέρει το RT, το σκηνικό που θύμιζε ταινία δράσης, σημειώθηκε την Τετάρτη, με το βίντεο της καταδίωξης να γίνεται viral στο διαδίκτυο. Οι σκηνές σημειώθηκαν με τον άνδρα να τρέχει και 3 διασώστες να τον κυνηγούν, φορώντας στολές βιολογικού κινδύνου.
https://twitter.com/mash_breaking/status/1247887930456018944

Το περιστατικό δημιούργησε απορίες για το τι είχε συμβεί, με την πλειοψηφία των χρηστών social media να υποθέτουν ότι οι διασώστες προσπάθησαν να κυνηγήσουν τον άνδρα που είχε μολυνθεί από τον κορωνοϊό, ο οποίος αντιδρούσε σθεναρά στο να νοσηλευτεί. Εντυπωσιακό στο βίντεο είναι το πόσο εύκολα ο «φυγάς» άφησε πίσω τους διώκτες του.

Ο δήμαρχος της Arzamas ωστόσο ξεκαθάρισε ότι ο άνδρας πάσχει από νοητικά προβλήματα και ήταν ύποπτο κρούσμα Covid-19. Οι διασώστες ήθελαν να τον διακομίσουν σε νοσοκομείο για να κάνει το τεστ πριν μεταφερθεί σε ίδρυμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το σύντομο κυνηγητό ολοκληρώθηκε με τον άνδρα να «πιάνεται» και να μεταφέρεται σε νοσοκομείο. Το αποτέλεσμα του τεστ αναμένεται την Κυριακή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.